''Ώριμες και καλαίσθητες'' οι ενήλικες σκηνές του Dragon ...

Αυτό υποστηρίζει προγραμματιστης της BioWare

Το Dragon Age: Inquisition θα επιτρέπει για ακόμη μία φορά στους παίκτες να συνάψουν ρομαντικές σχέσεις με άλλους χαρακτήρες του τίτλου. Αυτή τη φορά όμως, η BioWare φαίνεται πως στοχεύει στην δημιουργία κάτι ρεαλιστικότερου και πιο καλόγουστου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamerzines ο κινηματογραφικός σχεδιαστής της BioWare,

Jonathan Perry, είπε: ''Σίγουρα θα μπορούσαμε να στρέψουμε τις ρομαντικές αυτές σκηνές σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλαμε πραγματικά. Κάτι που δεν λειτούργησε καλά στο Dragon Age: Origins, δεν αναφέρομαι στα γραφικά, είναι το γεγονός πως είχαμε χαρακτήρες να περιφέρονται με τα εσώρουχά τους και φαινόταν περίεργο, γιατί φορούσαν αυτά τα δαντελωτά εσώρουχα της Victoria Secret, τα οποία φαίνονταν εκτός τόπου''.

Όπως πρόσθεσε ο Perry, η απόφαση δεν είναι απλά θέμα αντιπαράθεσης ή ήπιων τόνων. Είναι και μέλημα του προϋπολογισμού. ''Σίγουρα, όταν έχεις αυτούς τους χαρακτήρες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν τόσο οικείο τρόπο είναι απίστευτα ακριβό από άποψη πιστότητας των animations και το να να φαίνεται πως όντως βρίσκονται εκεί και αγγίζουν ο ένας τον άλλον. Πιστεύω πως οι αντίστοιχες σκηνές του Mass Effect δημιουργήθηκαν πραγματικά καλά και νομίζω πως θα στρέψουμε τις σκηνές του Inquisition προς εκείνη την κατεύθυνση''.

Επίσης, είπε: ''Μπορεί να έχετε ένα γυμνό χαρακτήρα αλλά θα είναι έτσι διαμορφωμένοι που συγκεκριμένα μέρη του σώματος θα βρίσκονται στη σκιά ή θα έχετε χαρακτήρες σε διάφορες καταστάσεις γυμνού. Θέλουμε επίσης να συγκεντρωθούμε, όχι μόνο στο σεξ αυτό καθ'αυτό, άλλα στο ότι αυτή η πράξη θα είναι το αποκορύφωμα του να δαπανήσετε χρόνο με κάποιον χαρακτήρα και να τον γνωρίσετε καλύτερα, κι έτσι δίνουμε στις σκηνές έναν ώριμο και καλαίσθητο χαρακτήρα υποθέτω. Θα δούμε πως θα πάει στο Dragon Age: Inquisition, είναι κάτι στο οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή οπότε θα δούμε πως θα φανούν οι σκηνές''.

To Dragon Age: Inquisition θα κυκλοφορήσει το 2014 σε PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα