Η ομάδα ανάπτυξης του Half-Life 3

Ίσως αποκαλύφθηκε καταλάθος

Δεν πέρασαν 48 ώρες από την αποκάλυψη της κατοχύρωσης του Half-Life 3 από την Valve και στο φως της δημοσιότητας παραδόθηκαν τα ονόματα της κύριας ομάδας που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου.

Αργά την Τρίτη, το σύστημα διαχείρισης projects της Valve (το οποίο βασίζεται στη δημοφιλή υπηρεσία Jira) έγινε διαθέσιμο στο κοινό (φώτο στην gallery), κάτι που φαίνεται να συνέβει

από ανθρώπινο λάθος. Τα αρχεία αποκάλυψαν πως την κύρια ομάδα ανάπτυξης του Half-Life 3 θα απαρτίζουν δέκα άτομα, με σαράντα έξι ακόμη ανθρώπους να υποστηρίζουν το project. Η Valve από την στιγμή που κυκλοφόρησε το Half-Life 2: Episode 2 το 2007, δεν συζήτησε δημόσια ούτε μία φορά για το HL3, κάτι που σημαίνει πως αυτά τα αρχεία είναι το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο για τις προθέσεις της εταιρίας σχετικά με το πολυσυζητημένο παιχνίδι.

Ανάμεσα στα δέκα βασικά μέλη βρίσκεται ο Adam Foster, κάποτε modder από χόμπι, που δημιούργησε το γνωστό mod του Half-Life 2, Minerva. Στην ομάδα είναι και η Kelly Bailey, σχεδιάστρια παιχνιδιών, ήχου και μουσικός που βρίσκεται στο δυναμικό του Half-Life από τα τέλη του '90. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο David Spreyer, υπεύθυνος σε Half-Life 2 και Half-Life 2: Episode 2.

Έμπειροι σχεδιαστές και προγραμματιστές, όπως οι Jeff Lane και Jim Hughes, βρίσκονται επίσης στην κύρια ομάδα. Οι υπόλοιποι είναι σχετικά νέα ''αποκτήματα''. Τα ονόματά τους Jean Rochefort (Doom 3, Id software), Karl Whinnie (Left 4 Dead), Sergiy Migdalskiy (Portal 2) και Michael Coupland (Counter-Strike: Global Offensive). Ο τελευταίος, μάλιστα είναι ειδικός στη βελτιστοποίηση παιχνιδιών για κονσόλες, πιο συγκεκριμένα PS3 και Xbox 360.

Δέκατο μέλος της βασικής ομάδας είναι ο Ken Banks, ο οποίος βρίσκεται στην Valve από το 2010 με συμμετοχή σε παιχνίδια όπως το Borderlands της Gearbox Software. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ονειρεύτηκε να γίνει προγραμματιστής παιχνιδιών από όταν έπαιξε το πρώτο Half-Life το 1998.

{gallery}Etairies/Valve/HL3_Leak{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα