Η Infinity Ward δεν έχει σχέδια για Modern Warfare 4

Προς το παρoν τουλάχιστον

Φυσικό και επόμενο είναι ότι επειδή η Infinity Ward είναι τόσο απασχολημένη με το Call of Duty Ghosts δεν βλέπει για τώρα στον ορίζοντα να συμβαίνει το Modern Warfare 4, όπως δήλωσε η Community manager Tina Palacios.

Επιπλέον η Palacios εξήγησε ότι με την ιστορία

ήθελαν να τελειώσουν το Modern Warfare franchise και να πάνε προς μια καινούργια κατεύθυνση, αλλά για τώρα προέχει το Ghosts. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, το Modern Warfare 3 θα είναι το τελευταίο στο franchise, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει για πάντα. Ξέρουμε όλοι ότι θα βγει κι άλλο Call of Duty του χρόνου(λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;). Κύρια έμπνευση του παιχνιδιού αποτελεί ο Simon "Ghost" Riley από το Modern Warfare 2 και αυτός είναι ο λόγος που και οι στρατιώτες του παιχνιδιού χρησιμοποιούν τις ίδιες μάσκες και face paint. Πάντως όλη η ομάδα συμφώνησε ότι αυτό που τους ώθησε περισσότερο στο να προχωρήσουν είναι ότι ήθελαν να δώσουν κάποιο backstory και στους χαρακτήρες των προηγούμενων παιχνιδιών.

Το Call of Duty Ghosts κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U, με τις next-gen εκδόσεις να ακολουθούν με το launch των αντίστοιχων κονσολών. Α, ας μην ξεχνάμε και ότι η Activision σκοπεύει να πάρει πίσω τα ρεκόρ πωλήσεων που απέσπασε το GTA V. Για να δούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα