Δωρεάν εφαρμογές για σήμερα 15/2 !

H καθημερινή σας ενημέρωση για το App Store!

Σήμερα Παρασκευή 15/2 στο Apple Store της Αpple διατίθενται δωρεάν οι εξής εφαρμογές:

Alice's Mad Tea Party: H Αλίκη γυρνάει στη χώρα των Θαυμάτων για να βρει τη γάτα της Dinah και ανακαλύπτει ότι ένα σωρό λιχουδιές φυτρώνουν παντού! Δημιουργήστε το καλύτερο tea party με τους

χαρακτήρες της Χώρας και βρείτε τη χαμένη σας γάτα! Βαθμολογία 5/5 (από 56) -δείτε την εδώ.

ShaqDown: Παίρνοντας το ρόλο του μεγάλου μπασκετμπολίστα Shaquille O'Neal, προσπαθείτε να σώσετε τη γη με τις ειδικές σας υπερδυνάμεις από τα μεταλλαγμένα ζόμπι. Bαθμολογία 4.5/5 (από 122) -δείτε τη εδώ.

Smart Office 2: Με αυτήν την εφαρμογή, δείτε, εκτυπώστε, δημιουργήστε και επεξεργαστείτε αρχεία του MS Office και όχι μόνο στο iPhone& iPad σας! Υποστηρίζει πληθώρα cloud sharing πλατφορμών. Βαθμολογία 4/5 (από 1.072) -δείτε την εδώ.

Επίσης είναι ακόμα δωρεάν οι εφαρμογές:

Nuts!: Βοηθήστε τον σκίουρο Jake και τη φίλη του Miranda να αποφύγουν κλαδιά σκαρφαλώνοντας στο δέντρο και να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερα καρύδια! Βαθμολογία 4.5/5 (από 362) -δείτε τη εδώ.

Χtreme Motocross: Καβαλήστε τη μηχανή σας και προσπαθήστε να φτάσετε στο τέρμα κάθε μιας από τις 60 πίστες σε αυτό το απλό αλλά απόλυτα διασκεδαστικό παιχνίδι! Xωρίς βαθμολογία ακόμα -δείτε τη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα