Διαγωνισμός WWE 2K14

''Μπείτε στο ρινγκ'' με δύο αντίτυπα για PS3 και ένα για Xbox 360

To video-games24.com συνεχίζει τους διαγωνισμούς και αυτή τη φορά δίνει την δυνατότητα σε τρεις (3) τυχερούς να κερδίσουν το WWE 2K14, προσφορά της CD Media , με δύο αντίτυπα για το Playstation

3 και ένα για το Xbox 360.

Tα δύο (2) αντίτυπα θα κληρωθούν ανάμεσα σε όσα μέλη μας κάνουν Like και Share την σχετική ανάρτηση από την σελίδα μας στο Facebook και αφήσουν ένα σχόλιο στο τέλος αυτού εδώ του άρθρου (Όχι στην ανάρτηση του Facebook), γράφοντας για ποιας κονσόλας έκδοση ενδιαφέρονται. Ένα (1) αντίτυπο θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσα μέλη μας κάνουν τις παραπάνω ενέργειες και συμπληρώσουν τριάντα (30) πόντους, βάσει του συστήματος πόντων της ιστοσελίδας μας που αναλύεται εδώ.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει από σήμερα, Πέμπτη, 7/11/2013 μέχρι και τις 21/11/2013 και ώρα 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Καλή τύχη σε όλους!

Όροι διαγωνισμού: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα μέλη του video-games24.com που θα κάνουν Like και Share την σχετική ανάρτηση από την σελίδα μας στο Facebook και αφήσουν ένα σχόλιο στο τέλος αυτού εδώ του άρθρου (Όχι στην ανάρτηση του Facebook), γράφοντας για ποιας κονσόλας έκδοση ενδιαφέρονται. Ένα (1) αντίτυπο θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσα μέλη κάνουν τις παραπάνω ενέργειες και συμπληρώσουν τριάντα (30) πόντους, βάσει του συστήματος πόντων της ιστοσελίδας. Στους διαγωνισµούς του video-games24.com µπορούν να λάβουν µέρος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του. Εξαιρούνται οι συνεργάτες του site και οι συγγενείς τους πρώτου [Α'] βαθµού. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν το παραλάβει εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του video-games24.com και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται µε χρήµατα. Το κόστος αποστολής των δώρων βαρύνει τους νικητές. Τα στοιχεία των συµµετεχόντων στους διαγωνισµούς δεν κοινοποιούνται σε καμία περίπτωση σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους. Η συµµετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα