Ανακοινώθηκε το Need for Speed: Rivals

Έρχεται το Νοέμβριο


Σήμερα ανακοινώθηκε απ' την ΕΑ ο νέος τίτλος Need for Speed. To Need for Speed: Rivals θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 στις 19 Νοεμβρίου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσης και για Playstation 4

και Xbox One αργότερα μες στη χρονιά.

Το Rivals αναπτύσσεται απ' τη νεοσύστατη, θυγατρική της EA, Ghost Games, η οποία έχει τη βάση της στη Σουηδία και αποτελεί πρώην κομμάτι της DICE. To παιχνίδι αναπτύσσεται στη μηχανή γραφικών Frostbite 3, όπου αναπτύσσονται και σχεδόν όλοι πλέον οι νέοι τίτλοι της ΕΑ, όπως το Battlefield 4.

Το θέμα του παιχνιδιού έχει να κάνει με "μαχητές των δρόμων" και αστυνομικούς και όπως σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (Hot Pursuit, Most Wanted) έτσι κι εδώ θα μπορείτε να πάρετε το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς. Θα είναι open-world όπως και το Most Wanted σε μια φανταστική πόλη, το Redview County. Ως παράνομος οδηγός, θα έχετε σκοπό να αυξήσετε τη φήμη σας και καθώς το κάνετε αυτό θα ξεκλειδώνουν νέα αυτοκίνητα, νέες προκλήσεις και νέα κομμάτια για τα αυτοκίνητά σας, τα οποία θα έχουν πολλά custom μέρη και ειδικές βαφές. Επίσης θα υπάρχουν 11 upgradable gadgets, συμπεριλαμβανομένων turbo boosts, jammers, ΕΜPs και μπλόκα, ελικόπτερα και άλλα ως βοήθεια για τους αστυνομικούς.

Μέσω του νέου συστήματος "AllDrive", θα μπορείτε να αλλάζετε από single σε co-op και multiplayer αγώνες ανά πάσα ώρα και στιγμή, μας υπόσχεται η EA. To Autolog θα επιστρέψει και αυτό για να συγκρίνετε τα στατιστικά σας με τους φίλους σας και να τους καλείτε σε προκλήσεις. Η Ferrari, επίσης, επιστρέφει έπειτα από 7 χρόνια στη σειρά NFS, συμπεριλαμβάνοντας την F12 Berlinetta. Τέλος, με τις προπαραγγελίες θα λάβετε το "Ultimate Cop Pack", το οποίο θα περιλαμβάνει ειδικά αντικείμενα και το Nissan GT-R Black Edition ως αστυνομικό όχημα.

Παρακολουθήστε το teaser trailer:

{youtube}E0QbpepeH50{/youtube}

{gallery}/2013_Games/NFS_Rivals/23_05_2013{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα