Ανακοινώθηκε και επίσημα το Gran Turismo 6

Δείτε το πρώτο trailer

Στο event για τα 15 χρόνια του Gran Turismo, που διοργανώθηκε (και μόλις τελείωσε) στην πίστα Silverstone, στην Αγγλία, σήμερα το απόγευμα, ανάμεσα σε πλήθος τετράτροχων θηρίων, ο Kazunori Yamauchi και η υπόλοιπη Polyphony Digital ανακοίνωσαν πλέον επίσημα ότι το Gran Turismo 6 θα κυκλοφορήσει για το Playstation 3 σε περίπου 6 μήνες (τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη).

Οι λεπτομέρειες

έχουν ως εξής:

- Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει όλα τα οχήματα του GT5 συν προσθήκες, φτάνοντας συνολικά τα 1200 οχήματα (200 περισσότερα απ' το GT5)!
- Κάθε μήνα θα έχουμε DLC με έξτρα οχήματα κλπ.
- Στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, θα υπάρχουν 33 πίστες (με 71 διαφορετικά layouts), 7 απ' τις οποίες είναι νέες, ενώ μία απ' αυτές είναι και η Silverstone.
- Θα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές για customization των οχημάτων.
- Τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του GT Academy και μαζί θα έχουμε και demo απ' το νέο GT.
- H μηχανή γραφικών είναι ανανεωμένη, ώστε να είναι ακόμα πιο ομαλή η μετάβαση για τις μελλοντικές προσθήκες στη σειρά. Επιπλέον, η rendering engine είναι ολοκαίνουρια, όπως επίσης μας υποσχέθηκαν ότι τα menu και οι μεταβάσεις σε αυτά θα είναι πολύ γρήγορα και ομαλά (ένα απ' τα προβλήματα του GT5).
- Nέα physics engine, με νέο μοντέλο αναρτήσεων, ελαστικών και αεροδυναμικής.
- Νέος Course Maker
- Ανανεωμένο Community, όπου θα μπορείτε να οργανώσετε τα δικά σας πρωταθλήματα και συμβατότητα του Community μέσω κινητών συσκευών, tablets και PC apps.

H σειρά Gran Turismo είναι αποκλειστικότητα της Sony και του Playstation και έχει πουλήσει συνολικά 70 εκ. κομμάτια! Το τελευταίο μέλος, GT5, πούλησε μόνο του 10 εκ.. Αναμένουμε, λοιπόν το νέο μέλος σε 6 μήνες περίπου!

{youtube}ax_1dw8-Ocs{/youtube}

{gallery}2013_Games/Gran_Turismo_6/First_images{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα