To Rainbow 6: Patriots αναπτύσσεται ακόμη

Επιβεβαιώθηκε από την Ubisoft

Νέες ειδήσεις από την Gamescom επιβεβαιώνουν πως το Rainbow 6: Patriots, τίτλος της Ubisoft που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβρη του 2011, συνεχίζει να αναπτύσσεται. Στην περασμένη E3 του Ιουνίου ανακοινώθηκε πως το νέο μέλος στο franchise Rainbow 6 θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες επόμενης γενιάς πλέον.

Μιλώντας στο IGN, o εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, Alain Corre, είπε πως το Rainbow 6: Patriots αναπτύσσεται ακόμη. Όπως ανέφερε, το franchise είναι πολύ σημαντικό για την Ubisoft και πριν κυκλοφορήσει θέλουν να σιγουρευτούν, όπως και με όλα τα παιχνίδια τους, ότι θα το διαθέσουν στην αγορά όταν νιώσουν πως είναι τέλειο. Συμπλήρωσε το ότι θέλουν να δημιουργηθεί κάτι που θα αξίζει την αναμονή και η κυκλοφορία του τίτλου θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν νιώσουν απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του.

Είναι φανερό πως η ανάπτυξη του Patriots αντιμετώπισε προβλήματα από τον Δεκέμβριο του 2011 που ανακοινώθηκε. Αλλά σίγουρα, είναι καλύτερο να μένει στην σκιά κάποιο project έως ότου ολοκληρωθεί παρά να κυκλοφορήσει βεβιασμένα για να ταιριάξει σε κάποιο χρονοδιάγραμμα. Ελπίζουμε να μάθουμε νεότερα για το παιχνίδι σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα