Βρετανία: Βασανιστικός θάνατος για 3χρονο αγόρι – Τον βύθισε η ίδια του η μάνα του σε βραστό νερό

Έναν βασανιστικό θάνατο βίωσε ένα 3χρονο αγοράκι που έμενε μαζί με την μητέρα του στο Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η μητέρα κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του γιου της αφού τον βούτηξε σε καυτό νερό και τον χτύπησε με ένα μπαστούνι από μπαμπού.

Ο Dwelaniyah Robinson πέθανε μέσα στην αγωνία ζυγίζοντας μόλις πάνω από 2 κιλά, αφού υπέστη φρικτή κακοποίηση στα χέρια της μητέρας του Christina Robinson.

Ο τρίχρονος είχε περισσότερα από 70 τραύματα στα πόδια, τους γλουτούς και τα γεννητικά του όργανα

– συμπεριλαμβανομένων μολυσμένων εγκαυμάτων.

Το παιδί είχε «εξασθενήσει σημαντικά» από τα τραύματα, τα οποία περιγράφονται ως «βασανιστικά επώδυνα», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sun.

Είπε ψέματα ότι το παιδί πνίγηκε με το σάντουιτς

Το δικαστήριο του Newcastle Crown Court άκουσε ότι η μητέρα επέβαλε στο παιδί φρικτές τιμωρίες επειδή «η Βίβλος της λέει ότι πρέπει να τιμωρεί το παιδί της».

Η Robinson, χρησιμοποιούσε το μπαστούνι από μπαμπού στον γιο της – περιγράφοντάς το ως μια μορφή τιμωρίας όταν εκείνος ανακάτευε το φαγητό του.

Στις 5 Νοεμβρίου 2022 κάλεσε το 999 για να αναφέρει ότι τα μάτια του γιου της είχαν γίνει «περίεργα» και δεν ανέπνεε.

Ο 3χρονος που έχασε μαρτυρικά την ζωή του από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας

Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, τα πλάνα έδειχναν την Robinson να ισχυρίζεται ότι ο Dwelaniyah μπορεί να πνίγηκε από ένα σάντουιτς με τυρί που έτρωγε.

Αλλά η νεκροψία αργότερα αποκάλυψε έναν τρομακτικό κατάλογο τραυμάτων που προκλήθηκαν εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

Φρικτά βασανιστήρια

Το παιδί είχε εγκαύματα που κάλυπταν περίπου το 15 με 20% του χτυπημένου σώματός του και είχε υποστεί μια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκάλεσε βλάβη τόσο στον εγκέφαλο όσο και στα μάτια του.

Η αστυνομία ερευνώντας το σπίτι βρήκε κηλίδες αίματος στο αρκουδάκι του Dwelaniyah και σε ένα πλαίσιο της πόρτας και στο χαλί μπροστά από το κρεβατάκι του.

Το αίμα και το δέρμα του βρέθηκαν επίσης στο μπαστούνι μπαμπού όταν αυτό ανασύρθηκε από το σπίτι.

Ο εισαγγελέας Richard Wright δήλωσε ότι το παιδί είχε τραυματιστεί για αρκετό καιρό και ζούσε με πόνο και αγωνία.

Είπε ότι η Robinson δεν πήγε τον γιο της στο νοσοκομείο επειδή «ήξερε ότι αμέσως θα εγείρονταν ερωτήματα» σχετικά με τα «τρομερά τραύματα».

Η Robinson έψαξε επίσης στο Google για το πώς να αναστήσει ένα παιδί.

Ο κ. Wright πρόσθεσε: ««Τον βύθισε σκόπιμα σε ζεματιστό νερό. Δεν αναζήτησε καμία θεραπεία για τα τραύματά του.

«Τον άφησε να υποφέρει από τον πόνο για αρκετές εβδομάδες και στη συνέχεια όχι μία αλλά δύο φορές του προκάλεσε τραυματισμούς στο κεφάλι, κουνώντας τον με τη βία τόσο δυνατά που προκάλεσε βλάβη στον εγκέφαλό του και αυτός ο τραυματισμός με τη σειρά του προκάλεσε τη διακοπή της καρδιάς του».

Keywords
Τυχαία Θέματα