Τζο Μπάιντεν: Αφηγείται πως η μάνα του τον παρότρυνε να δείρει τον νταή της γειτονιάς

Ο Τζο Μπάιντεν αφηγείται μία στιγμή από το παρελθόν του, που πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Όλα άρχισαν όταν ο ίδιος έπεσε θύμα επίθεσης από ένα γειτονόπουλο στο Σκράντον της Πενσιλβάνιας.

Μετά την επίθεση, η μητέρα του Μπάιντεν τον παρότρυνε να μην αφήσει αναπάντητη την πρόκληση και τότε ο ίδιος πήρε την κατάσταση στα χέρια του (στην κυριολεξία), και γρονθοκόπησε έναν νταή στη γειτονιά του… κατόπιν παρότρυνσης της μητέρας του.

Τζο Μπάιντεν: Πώς τον παρότρυνε η μητέρα του

Αφότου έπεσε θύμα επίθεσης από ένα γειτονόπουλο στο Σκράντον της Πενσιλβάνιας,

η μητέρα του προέδρου των ΗΠΑ, η ιρλανδικής καταγωγής Κάθριν Τζιν Φίνεγκαν, τον παρότρυνε να μην αφήσει αναπάντητη την πρόκληση…

«Η μητέρα μου είπε: Τζόι, γύρνα πίσω. Περίμενε μέχρι να σε πλησιάσει και μόλις το κάνει, χτύπα τον στη μύτη. Θα σου δώσω 50 σεντς», αφηγήθηκε ο Τζο Μπάιντεν. Όταν ρώτησε «Γιατί μαμά;», εκείνη απάντησε: «Δεν θα μπορέσεις να διασχίσεις ξανά εκείνο το δρομάκι, αν δεν το κάνεις». «Είχα τρομοκρατηθεί. Πήγα εκεί, του έριξα μπουνιά στη μύτη και αιμόφυρτος το έβαλε στα πόδια», είπε ο Μπάιντεν.

«Προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι τα κίνητρα του άλλου»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ – ο οποίος έχει εμπειρία από συμβιβασμούς με ηγέτες ξένων χωρών αλλά και με Ρεπουμπλικάνους αντιπάλους του στο Κογκρέσο – μίλησε επίσης στον Σέτι για το πώς προσεγγίζει τις διαπραγματεύσεις.

«Προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι τα κίνητρα του άλλου», είπε. «Πάντα υπάρχει μια ευκαιρία, ακόμη και με τους κακούς, την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για να πετύχεις κάτι», υποστήριξε ο αμερικανός πρόεδρος. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε δημοσίως και στο έβδομο εγγόνι του. Η πρώτη ήταν την Παρασκευή στο περιοδικό People.

Δείτε το βίντεο

Today on the podcast I sit down with @POTUS to talk about navigating the path of grief and making decisions under pressure. Listen to our full talk right here https://t.co/2dCqpQ0rwg pic.twitter.com/kzbhMaNNZr

— Jay Shetty (@jayshetty) July 31, 2023

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα