Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουφόν για τον Κιελίνι: «Ησουν ο συμπαίκτης που όλοι ήθελαν να έχουν»

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αφήνοντας πίσω του μια άκρως επιτυχημένη καριέρα.

Ο πρώην συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με ανάρτησή στου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα στον πολύ καλό του φίλο, τονίζοντας πως ήταν ο συμπαίκτης που όλοι ήθελαν να έχουν.

Ο Ιταλός αμυντικός έχει μία εμβληματική καριέρα κατά τη

διάρκεια της οποίας κατέκτησε 9 πρωταθλήματα Ιταλίας, 5 Κύπελλα και Σούπερ Καπ Ιταλίας και 1 Euro μεταξύ άλλων. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 700 συμμετοχές με 44 γκολ και 29 ασίστ με τις φανέλες των Λιβόρνο, Γιουβέντους και LA FC.

Τελευταίος του αγώνας ήταν ο χαμένος τελικός με 2-1 κόντρα στην Κολόμπους Κρου για τον τελικό του MLS.

H ανάρτηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν:

«Τζορτζόνε, σύντροφε σε χίλιες μάχες. Μαζί μοιραστήκαμε μεγάλο κομμάτι από τις καριέρες μας. Μαζί παλέψαμε, μαζί πέσαμε και σηκωθήκαμε, μαζί νικήσαμε. Ήσουν ο συμπαίκτης που όλοι ήθελαν να έχουν, ένας πραγματικός ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Το πόσο μοναδικός ήσουν το έχουν ήδη πει πολλοί, αυτό που έχω ανάγκη να πω είναι ένα απλό και γιγάντιο ευχάριστο για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Καλή επιτυχία στο μέλλον σου φίλε μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

Keywords
Τυχαία Θέματα