Την Παρασκευή στην Ελλάδα το iPhone 4S

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στη δεύτερη ομάδα των 15 χωρών, στις οποίες από την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσει να διατίθεται το νέο iPhone 4S. Στην ίδια ομάδα χωρών, βρίσκονται οι αγορές του Χονγκ-Κονγκ, της Νοτίου Αφρικής, της Αλβανίας, της Αρμενίας, της Βουλγαρίας, του Ελ Σαλβαδόρ, της Γουατεμάλας, της Μάλτας, του Μαυροβουνίου, της Νέας Ζηλανδίας, του Παναμά, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας.

Το νεότερο

κινητό της Apple θεωρείται το καλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, διαθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής A5 της Apple για γρήγορη απόδοση και εξαιρετικά γραφικά, ανανεωμένη κάμερα των 8 Megapixel με φωτεινότερο φακό και προηγμένες δυνατότητες εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) 1080p.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι τιμές και τα προγράμματα συμβολαίου με τα οποία CοsmΟΤΕ και Vodafone επιδοτούν το iPhone 4S στην ελληνική αγορά. Πάντως, οι λιανικές τιμές (χωρίς επιδότηση) ορίστηκαν στα 669 ευρώ για το μοντέλο των 16GB, στα 789 ευρώ για αυτό των 32GB και στα 889 ευρώ για το μεγαλύτερο (32GB). Δωρεάν θα διατίθεται το iPhone 4 (αμέσως προηγούμενο μοντέλο) στα διετή προγράμματα της Vodafone με πάγιο 60 ευρώ.

Η διάθεση του νέου iPhone 4S συνοδεύεται με την κυκλοφορία του iOS 5, του πλέον προηγμένου λειτουργικού συστήματος με πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά, καθώς και του iCloud, μίας πρωτοποριακής πλατφόρμας δωρεάν υπηρεσιών cloud, η οποία είναι συμβατή με το iPhone, iPad, iPod touch, Mac ή PC για αυτόματη και ασύρματη αποθήκευση του περιεχομένου στο iCloud για να είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου iPhone

Το 4S δεν απέχει εμφανισιακά από τον προκάτοχό του, είναι όμως λεπτότερο και διαθέτει το διπύρηνο επεξεργαστή A5 που προσφέρει έως και επταπλάσια ταχύτητα στην επεξεργασία γραφικών.

Διαθέτει νέα μπαταρία που προσφέρει έως και 8 ώρες ομιλίας σε δίκτυα 3G, 14 ώρες σε δίκτυα 2G ή 10 ώρες αναπαραγωγή βίντεο,υποστηρίζει όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (GSM, CDMA) και είναι εξοπλισμένο με γυροσκόπιο.

Το 4S είναι εφοδιασμένο με δύο κεραίες για να λύνει τα προβλήματα λήψης και μετάδοσης, βάζοντας τέλος στο λεγόμενο σκάνδαλο «antennagate». Εχει αναβαθμισμένη κάμερα 8 Megapixel με φωτεινότερο φακό και μπορεί να καταγράφει βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια 1080p. Οι φωνητικές εντολές με το περίφημο ήδη πρόγραμμα φωνητικών εντολών και υπαγόρευσης Siri δεν θα υποστηρίζονται, τουλάχιστον προς το παρόν, στην ελληνική γλώσσα.

To iPhone 4S έρχεται με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, το iOS 5.0 (μια έκδοση στην οποία μπορούν να κάνουν αναβάθμιση επίσης όσοι έχουν 3GS και iPhone 4). Το iOS 5 υποστηρίζει το λεγόμενο Over The Air updating και συγχρονισμό με το iTunes, έχει γλωσσάρι το οποίο μπορεί ο χρήστης να εμπλουτίσει με δικές του λέξεις, ώστε να διορθώνει κοινά λάθη κατά την συγγραφή κειμένου, και υποστηρίζει την παραμετροποίηση των ειδοποιήσεων.

Οι τιμές και τα προγράμματα για το iPhone 4S

Η Vodafon

Keywords
Τυχαία Θέματα