Τι (μπορεί να) συμβαίνει με τον Μπρινιόλι;

Είναι δυνατόν ένας χορός… φημών να επηρεάζει τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και δη εγνωσμένης αξίας; Μπορεί οι κουβέντες για νέο συμβόλαιο να τον κάνουν να χάσει τη συγκέντρωσή του; Για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι από το βράδυ της Κυριακής και έπειτα στο μυαλό έρχονται πολλά σενάρια. Το ένα λέει πως ήδη τον έχει πλησιάσει η ΑΕΚ και του έχει προτείνει πολλά χρήματα ενόψει του καλοκαιριού. Το άλλο λέει πως έχει χάσει τη συγκέντρωσή του γιατί δεν

έχει ακούσει από τον Παναθηναϊκό το ποσό που θα ήθελε για να υπογράψει. Πόσο θα ήθελε; Κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Περίπου τρεις φορές πάνω σε σύγκριση με αυτά που παίρνει σήμερα. Αλλά είπαμε, χορός φημών…

Η περιπέτεια του Big-Sofo

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ύστερα από ενοχλήσεις που είχε τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις οφείλονταν σε νεφρική ανεπάρκεια που δημιουργήθηκε από ένα αυτοάνοσο σύνδρομο. Ο οργανισμός του έχει αντιδράσει θετικά στην αγωγή που του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί και ο πρώην διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες. Μια ακόμη περιπέτεια για τον αγαπητό σε όλους Big Sofo.

Πώς χαμογέλασε η τύχη στον Βράνιες

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Ογκνιεν Βράνιες στον περσινό φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία. Οπως αποκάλυψε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, που τότε αγωνιζόταν στη Χατάισπορ, εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό στην πλάτη και είχε επιστρέψει στη Βοσνία για να κάνει την αποθεραπεία του. Κάτι που όπως φάνηκε ήταν σωτήριο για τον ίδιο. «Είδα αργότερα το κτίριο στο οποίο βρισκόταν το διαμέρισμα μου πώς έγινε. Εάν δεν είχα τραυματιστεί στην πλάτη, θα είχα σκοτωθεί από τον σεισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός που την εφετινή σεζόν αγωνίζεται στη Σερβία με τη φανέλα της Τσουκαρίτσκι.

Κι όμως όλα χάνονται…

Αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ο Γιώργος Παμλίδης αδυνατούσε να πιστέψει την τεράστια ευκαιρία που έχασε. Ο άσος του ΠΑΣ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κενή την εστία και δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια αμέσως μετά το γκολ της Ενωσης. «Να πω την αλήθεια κι εγώ θέλω να δω πώς το έχασα. Χίλιες φορές άμα στήσω την μπάλα δεν μπορεί να πάει στο δοκάρι. Αλλά όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», είπε χαρακτηριστικά ο έλληνας επιθετικός στις δηλώσεις του μετά το ματς για τη συγκεκριμένη φάση, η οποία είναι ακόμη μία απόδειξη πως στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Μαζί μόνο σε ένα ματς

Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο είναι δύο ποδοσφαιριστές που με όσα μπορούν να κάνουν στο γήπεδο αναβαθμίζουν το παιχνίδι της ΑΕΚ κάθε φορά που ο καθένας τους βρίσκεται στην ενδεκάδα. Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται και οι δύο. Οπως συνέβη στον αγώνα με τη Λαμία ακριβώς πριν από την πρόσφατη διακοπή. Αυτός είναι και ο μοναδικός αγώνας της ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα που έχουν παίξει μαζί! Οσο κι αν μοιάζει απίστευτο, κοντεύει να τελειώσει ο πρώτος γύρος κι ο Λιβάι με τον Αραούχο δεν έχουν βρεθεί μαζί στην ενδεκάδα παρά μόνο σε ένα παιχνίδι! Αν τα κατάφερναν πιο συχνά, μπορεί και κάποια αρνητικά αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά…

Κατά του «κορυφαίου»

Περίπου μία ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου για τις αποφάσεις που έλαβε και θεωρούν στη Λάρισα πως καθόρισαν το αποτέλεσμα. Οι Βυσσινί διαμαρτύρονται για το πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός αλλά και μία κόκκινη που όπως υποστηρίζουν δεν έδωσε ο έλληνας διεθνής ρέφερι υπέρ της ομάδας τους.

Τα ντους εκτός λειτουργίας

Σαν να μην έφτανε το κρύο του Τορίνου, με θερμοκρασία γύρω στους 4 βαθμούς, οι παίκτες αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν και «κρύο» μετά τον αγώνα. Κάποια λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γκουίντε στο Γιουβέντους – Ιντερ (1-1), τα ντους στο Allianz Stadium δεν λειτουργούσαν όπως συνήθως στα αποδυτήρια. Χαμηλή πίεση νερού και χαλασμένος θερμοσίφωνας δεν επέτρεψαν στους παίκτες να πλυθούν. Εκείνοι της Ιντερ έφυγαν αμέσως με λεωφορείο, αναβάλλοντας το ραντεβού με αφρόλουτρο και σαμπουάν – δόθηκε αυτό στο Μιλάνο! Συμβαίνουν, λέω εγώ, και στις καλύτερες οικογένειες…

Το άλλο πρόσωπο του Ρονάλντο

Ναι, στο παρελθόν είχε ακούσει πολλά για το πώς συμπεριφέρεται, αλλά τώρα που τα χρόνια περνούν ίσως πολλά να αλλάζουν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έκανε μια κίνηση που αποτελεί ξεχωριστό fair play!

Στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Περσέπολις για το ασιατικό Champions League, ο ηλικίας 38 ετών κυνηγός κέρδισε πέναλτι ύστερα από τάκλιν αντιπάλου. Οι αντίπαλοι διαμαρτυρήθηκαν και ο Ρονάλντο αμέσως κινήθηκε προς τον διαιτητή δείχνοντας με χαρακτηριστικές κινήσεις πως δεν υπήρξε παράβαση. Ο ρέφερι έκανε πίσω και μετά οι παίκτες της Περσέπολις έδωσαν συγχαρητήρια στον CR7.

Γκολ και στην Κίνα ο Καραγκούνης

Ναι μεν έχει φτάσει τα 46 του χρόνια ο Γιώργος Καραγκούνης, αντέχει όμως ακόμη και ξεχωρίζει και σε ματς ανάμεσα σε βετεράνους. Πήρε ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη στην Κίνα και αντιμετώπισε παλιούς αστέρες του αθλήματος. Μάλιστα, ο Καραγκούνης σημείωσε με χτύπημα φάουλ ένα ωραιότατο γκολ και το αφιέρωσε στον φίλο του,  πρώην μπακ της Εθνικής Ιταλίας, Ματεράτσι. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Ζιοβάνι, Ριβάλντο, αλλά και οι Φίγκο, Ζέεντορφ. Με όλους ο Καραγκούνης έβγαλε φωτογραφίες και τις ανέβασε στα social. Σημειώνω πως νικητές του αγώνα ήταν οι All-star της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα