Θρήνος για 26χρονη – Έκανε ανόρθωση γλουτών και πέθανε

Μια Βρετανίδα μητέρα τριών παιδιών, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση ανόρθωσης γλουτών στην Τουρκία βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ημέρες αργότερα.

Η 26χρονη Demi Agoglia από το Salford, στο Greater Manchester, πιστεύεται ότι υπέστη πολλαπλές καρδιακές προσβολές, ακόμη και όταν οι γιατροί είπαν ότι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχής.

Η Demi Agoglia φέρεται να παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος λίγες ώρες προτού επιστρέψει στο Manchester, αναφέρει η Sun.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, επέστρεψε στην κλινική στην Κωνσταντινούπολη

για έλεγχο, αλλά έπαθε καρδιακή προσβολή σε ταξί στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Ο σύντροφός της Bradley Jones προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή, χωρίς επιτυχία. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στην εντατική αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της τη Δευτέρα.

Προσπαθούσαν όλοι να την αποτρέψουν

Ο συντετριμμένος αδερφός της Carl, 37, είπε ότι η οικογένειά της και ο σύντροφός της προσπάθησαν να την αποτρέψουν από την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Είμαστε σοκαρισμένοι. Πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να το κάνει. Αν κάποιος σκέφτεται να πετάξει στην Τουρκία για εγχείρηση θα έλεγα να μην το κάνει!

Ακόμα και ο σύντροφός της δεν ήθελε να το κάνει. Αλλά ήταν 26 και είχε το δικό της μυαλό. Ούτε η μητέρα της ήθελε να κάνει την επέμβαση.

Μάθαμε ότι της έκανε ΚΑΡΠΑ ο σύντροφός της μέσα στο ταξί. Πιστεύουμε ότι και οι δύο επέστρεψαν στην κλινική για έλεγχο και κατέρρευσε στην κλινική.

Την έβαλαν σε ταξί με τον σύντροφό της. Κάτι έγινε στο ταξί. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έπρεπε να κάνει ΚΑΡΠΑ. Δεν ξέρω αν γύρισε και πέθανε στο νοσοκομείο. Αυτό είναι ασαφές. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες.

Νομίζω ότι θα υπάρξει ιατροδικαστική έκθεση. Ο σύντροφός της χρειάζεται ένα πιστοποιητικό θανάτου πριν επιστρέψει. Ήταν μόλις 26 ετών, δεν έπρεπε να πεθάνει. Απλά μην το κάνετε, είναι τόσο υψηλός κίνδυνος. Δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει. Άφησε πίσω της τρία μικρά παιδιά».

Η μικρότερη αδερφή της ανέβασε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο TikTok, γράφοντας πόσο πολύ της λείπει. «Έχασα την αδεερφή μου εχθές. Μου λείπεις τόσο πολύ Demi. Τίποτα δεν είναι πια αληθινό. Σ’ αγαπώ Demi», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ήταν πρόσφατα που η 26χρονη και η οικογένειά της είχαν ενημερωθεί ότι η μητέρα τους Christine είχε κερδίσει τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Το περιστατικό της Demi Agoglia έρχεται λίγο καιρό μετά τον θάνατο μιας ακόμα γυναίκας που υποβλήθηκε σε ανόρθωση γλουτών στην Τουρκία.

Η 31χρονη Melissa Kerr είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την επέμβαση, όπως δήλωσε η ιατροδικαστής Jacqueline Lake.

Πέθανε στο νοσοκομείο την ημέρα της ανόρθωσης γλουτών στις 19 Νοεμβρίου 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα