Τα αγαπημένα ελληνικά χρώματα εμπνέουν και γοητεύουν…

Ενα κατάλευκο φόρεμα με βολάν γύρω από τους ώμους αλλά και στο κάτω μέρος. Ο γαλλικός οίκος Paul & Zoe το συνοδεύει με ένα καπέλο, το οποίο δένει με κορδέλα κάτω από το σαγόνι. Το όλο look θυμίζει ρομαντική ηρωίδα της Εμιλι Μπροντέ ή τα κορίτσια του αμερικανικού Νότου. Το ίδιο brand προτείνει και ένα απλό στράπλες φουστάνι με δύο λεπτές ρίγες σε σκούρο μπλε. Λευκό, μπλε

και γαλάζιο. Τα απόλυτα χρώματα για το τριήμερο της αργίας, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τα χρώματα της Ελλάδας. Εκτυφλωτικό άσπρο όπως τα σπίτια στα νησιά του Αιγαίου, μπλε σαν εκείνο της θάλασσας που περιβάλλει τη χώρα μας, μία από τις ωραιότερες στον κόσμο.

Κατάλευκο κοστούμι, τύπου σμόκινγκ, μόνο που το σακάκι είναι «ιδιαίτερο», καμωμένο από διάφανη οργάντζα, για το brand Undercover. Λευκό σατέν με «καρφάκια» από στρας και χαμηλόμεσο παντελόνι για τον οίκο Ludovic de Saint Sernin. O Elie Saab που δημιουργεί τα καλύτερα βραδινά φορέματα σχεδίασε μπλε κοντά φορέματα με πέτρες, ο Giambatista Valli βερμούδες με κοντά λευκά σακάκια, ο Kenzo σύνολα μπλε από τζιν και άλλα υλικά, όπως και μαντό σε ανοιχτό μπλε (και μίνι φορεματάκια) που κλέβουν ματιές. Πληθωρικά κατάλευκα σύνολα για τον οίκο Junya Watanabe, εξαιρετικά διάφανα φορέματα για την Izabel Marant, το αγαπημένο μπλε για τη Row και τον Dries Van Noten, μπλε και για τον Miyake και τη Victoria Beckham. Λευκό και μπλε στον οίκο Loewe, μπλε στη Miu-Miu, στον Givenchy, εξαιρετικές λευκές τσάντες και φλατ κουκλίστικα παπουτσάκια στον Valentino (όπως και υπέροχα μίνι και μακριά φορέματα και σακάκια), λευκό και μπλε στον Dior, λευκό σε ανδρικές γραμμές στον Saint Laurent, γαλάζιες μπότες σαν το χρώμα του ελληνικού ουρανού στη Chanel και μοναδικής ραφής σύνολα σε white and blue.

Η άνοιξη έκανε την επίσημη είσοδό της την Τετάρτη που μας πέρασε. Τα λευκά τριαντάφυλλα σας προσκαλούν να τα μυρίσετε, οι μπλε σημαιούλες κυμματίζουν στα χέρια των παιδιών και μας κάνουν υπερήφανους. Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και επιλέγουμε τα πλέον κομψά, εντυπωσιακά, αισιόδοξα σύνολα στα χρώματα της μικρής, αγαπημένης πατρίδας. Μην ξεχνάμε ότι ο ελληνολάτρης Jean-Paul Gaultier είχε εμπνευστεί ολόκληρες κολεξιόν από τις στολές των ηρώων του 1821 και την τιμημένη φουστανέλα!

Χρόνια πολλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα