Σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τη Δευτέρα

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συγκαλείται το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά την απόφαση του προέδρου να στηρίξει τη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου με μη κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη
μόνο ώρα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε δηλώσεις, επαναλαμβάνοντας ότι οι στόχοι που είχε θέσει το κόμμα για τη νέα κυβέρνηση επιτεύχθηκαν.

«Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα πετύχαμε και τους τέσσερις στόχους: Τελικά άνοιξε ο δρόμος για νέες εκλογές άμεσα. Κι αυτό πια είναι μια συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων. Με συγκεκριμένη ημερομηνία, 19 Φεβρουαρίου» τόνισε.

Οι εκλογές, πρόσθεσε ο Σαμαράς, «είναι βαλβίδα ασφαλείας, για να εκφραστεί η κοινωνία», ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ «κατάφερε ό,τι δεν έχει κάνει ποτέ κόμμα Αντιπολίτευσης: Να αλλάξει κυβέρνηση και Πρωθυπουργό στο μέσο της τετραετίας. Αντί να έχουμε άλλα δύο χρόνια κυβέρνηση Παπανδρέου, θα έχουμε σε τρεις μήνες εκλογές»

Keywords
Τυχαία Θέματα