Στη 2η γιορτή μανταρινιού ο Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ και τη Φάρλι

Στο Δρέπανο Αργολίδας βρέθηκε σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στον νομό Γιώργο Γαβρήλο και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε με τους αγρότες του νομού Αργολίδας και τόνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τους παραγωγούς, απέναντι, όπως ανέφερε ο βουλευτής Αργολίδας

Γιώργος Γαβρήλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «στις αδιέξοδες πολιτικές της Κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα».

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη 2η γιορτή Μανταρινιού, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ όπως και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι. Μάλιστα, δοκίμασαν τοπικά εδέσματα, ενώ φωτογραφήθηκαν με παρευρισκόμενους.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου, ενώ συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η περιφέρεια Πελοποννήσου, το επιμελητήριο Αργολίδας και ο δήμος Ναυπλιέων.

Η γιορτή του Μανταρινιού είναι μία γιορτή τοπικών γεύσεων με βασικό σκοπό την προβολή και τη διάδοση των προϊόντων και τη διατήρηση της παράδοσης της περιοχής, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού πλούτου του τόπου.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον βουλευτή Αργολίδας Γιώργο Γαβρήλο και τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μάκμπεθ και τη Φάρλι

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα