Σίνερ – Τσιτσιπάς 2-0: Χαμηλή… πτήση και εύκολη ήττα για τον Στέφανο

Ο Γιανίκ Σίνερ παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση κόντρα στον «λαβωμένο», λόγω του προβλήματος στον αγκώνα, Στέφανο Τσιτσιπά και επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) στην πρεμιέρα των ATP Finals.

O Έλληνας τενίστας ήταν αμφίβολος για τη συμμετοχή του στο κορυφαίο τουρνουά στο Τορίνο και όπως αποδέχθηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκε δεν είναι στο 100%, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα που δεν του επιτρέπει

να είναι ανταγωνιστικός.

Καλύτερος ο Ιταλός, δεν κατάφερε να τον κοντράρει ο Τσιτσιπάς

Ο Ιταλός έφτασε στην κατάκτηση και των δύο σετ με 6-4 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των ATP Finals. Στο πρώτο σετ έκανε break για να προηγηθεί με 3-2 και στη συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς του για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο σετ

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έχασε από νωρίς την υπόθεση διεκδίκησης του σετ, καθώς ο Σίνερ έκανε break για να βρεθεί μπροστά με 1-0 game. Ο Σίνερ δεν είχε πρόβλημα σε κανένα σημείο του σετ για να κρατήσει το σερβίς του και με 6-4 έφτασε στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ και στη νίκη με 2-0.

Για τον ίδιο όμιλο στις 22:00, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρουν, με τον Σέρβο φυσικά να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα