Πώς θα εξελιχθεί η «Avgi» τις επόμενες ώρες – Τι ισχύει για σχολεία και τηλεργασία – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει [Χάρτες]

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κακοκαιρία Avgi, με την Πολιτική Προστασία ήδη να έχει εξαγγείλει έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων.

Το meteo αναφέρει ότι αναμένονται ως το βράδυ βροχές και και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Εύβοιας, της Κρήτης και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου.

Ακόμη, χιονοπτώσεις

θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της Κρήτης. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική σταδιακή εξασθένηση και από το πρωί της Τετάρτης 31/01 θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στην Εύβοια και κυρίως στην Κρήτη.

Τι δείχνουν οι χάρτες

Στους Χάρτες 1 και 2 παρουσιάζεται η βροχόπτωση (πράσινες αποχρώσεις) και η χιονόπτωση (μωβ αποχρώσεις) που αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης 30/01 και το πρωί της Τετάρτης 31/01. Στον Χάρτη 3 παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχή / χιόνι) που αναμένεται την Τρίτη 30/01 και Τετάρτη 31/01.

Χάρτης 1: Η βροχόπτωση (πράσινες αποχρώσεις) και η χιονόπτωση (μωβ αποχρώσεις) που αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης 30/01

Χάρτης 2: Η βροχόπτωση (πράσινες αποχρώσεις) και η χιονόπτωση (μωβ αποχρώσεις) που αναμένεται το πρωί της Τετάρτης 31/01

Χάρτης 3: Ο αθροιστικός υετός (βροχή / χιόνι) που αναμένεται την Τρίτη 30/01 και Τετάρτη 31/01

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν την Τρίτη 30/01 τα 8 μποφόρ και κατά τόπους τα 9 μποφόρ ενώ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση την Τετάρτη 31/01. Στο Ιόνιο οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία που την Τρίτη 30/01 δεν θα ξεπεράσει τους 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Τετάρτη 31/01, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία και η δημοτική αρχή προκειμένου να ανοίγουν τους δρόμους.

Στα λευκά «ντύθηκε» η Εύβοια

Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά σε περιοχές της Εύβοιας. Ο δήμαρχος Διρφύων ανέφερε στο evima.gr, ότι «Είμαστε επί ποδός, η χιονόπτωση συνεχίζεται σε περιοχές των 300 μέτρων και άνω. Όλα τα μηχανήματα δίνουν μάχη και κρατούν ανοιχτούς τους δρόμους».

Η χιονόστρωσει αρχίζει από τα 150 – 200 μέτρα στην κεντρική Εύβοια. «Στη χιονισμένη Κοινότητα της Κερασιάς η κακοκαιρία AVGI μοιάζει ως κάτι συνηθισμένο», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στα ορεινά χωριά της Εύβοιας, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι υποχρεωτικές από την Δευτέρα οι αντιολισθητικές αλυσίδες για όλο το επαρχιακό δίκτυο του νομού.

 Πού υπάρχουν προβλήματα

Χιόνια και παγετός έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου στις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στις περιφερειακές ενότητες Αρκαδίας και Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ακόμη, εκχιονιστικά μηχανήματα των περιφερειών και των δήμων επιχειρούν συνεχώς, ώστε να παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα προβλήματα καταγράφονται στις εξής περιοχές, όπου είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Στην Αχαΐα Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Πούντας (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου) Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας) Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω Πτέρης) Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών) Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Πριόλιθου) Στην επαρχιακή οδό Σκεπαστού – Πλατανιώτισσας Στην επαρχιακή οδό Κ. Ζαχλωρούς – Δουμενών – Ελαιώνα Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Χιονοδρομικού Κέντρου Στην Αιτωλοακαρνανία

Στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας – Προυσού, από την τοπική κοινότητα Λαμπιρίου έως την θέση Αραποκέφαλα

Στην Αρκαδία Από το 15ο έως το 35ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου- Κοσμά – Γερακίου Από το 15ο έως το 40ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου – Μαρίου Από την τοπική κοινότητα Ελάτης έως και την τοπική κοινότητα Στεμνίτσας Στην Κορινθία Από το 10ο έως το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γκούρας – Κιάτου Από το 15ο χιλιόμετρο και άνω της επαρχιακής οδού Δερβενίου – Γκούρας Από το 17,9ο χιλιόμετρο και άνω της επαρχιακής οδού Ξυλοκάστρου – Τρικάλων Από το 1ο χιλιόμετρο και άνω της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Καρυάς Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία – Βίντεο και φωτογραφίες

Μάχη με τα χιόνια δίνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα και η Πολιτική Προστασία στη Βόρεια Εύβοια προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτότο οδικό δίκτυο, ενώ η κακοκαιρία δείχνει τα «δόντια της» σε ημιορεινές περιοχές όπως η Στενή.

Πυκνή χιονόπτωση στη Σέτα Το έστρωσε και στο Λεοντάρι Βοιωτίας

Χιονοκαταιγίδα έπληξε από αργά το βράδυ και την Θήβα στα 280 μέτρα υψόμετρο

Η λίμνη Μπελέτσι, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, πάγωσε, ενώ δεν έχει σταματήσει να χιονίζει στην περιοχή. «Θαμμένο» στο χιόνι και το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα. Λευκό το τοπίο και στα Βίλια, όπου 6 μηχανήματα του Δήμου, 6 μηχανήματα της περιφέρειας, εκχιονιστικά και 2 ισοπεδωτές του στρατού παραμένουν σε εγρήγορση.

Στα λευκά ντύθηκαν τα Βίλια

Σημειώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Πού θα είναι σήμερα κλειστά τα σχολεία

Ήδη μετά την χθεσινή σύσκεψη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου αποφασίστηκε από χθες το βράδυ στις 20:00 και μέχρι το πρωί της Τετάρτης στις 10:00, να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στον άξονα Αθήνα-Μάλγαρα. Ενώ ανακοινώθηκε ότι σε μια σειρά από δήμους θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα διεξαχθούν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής. Πρόκειται για τους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας).

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και των Δημάρχων των περιοχών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Αττική. Για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση όπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας. Σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι: ««Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση». Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν και τα σχολεία σε Εύβοια και Βοιωτία.

Στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε: «Σε απόλυτη συνεννόηση με τους Δήμους και τα συναρμόδια υπουργεία, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία των σχολικών κοινοτήτων. Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας με κάθε πρόσφορο τρόπο και κάθε διαθέσιμο μέσο, για όσο και όπου χρειαστεί. Συντονισμένα και μεθοδικά, δουλεύουμε για τον μετριασμό των συνεπειών του χιονιά και την προστασία των πολιτών».

Οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων – Τι ισχύει για το ντελίβερι

Την ίδια ώρα θα τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα που αφορούν την προστασία των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει την υποχρέωση των εργοδοτών στις περιοχές που, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να πληγούν (ιδίως δε οι περιοχές Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης, Παλλήνης, Εύβοιας και Βοιωτίας), να λαμβάνουν μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους και να μεριμνούν ώστε -με βάση την κείμενη νομοθεσία- να μη θέτουν σε κίνδυνο τους εργαζόμενους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ιδίως δε όσους εξ αυτών απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Εντωμεταξύ η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι με αποφάσεις της διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και των κατά τόπο αρμόδιων διευθύνσεων Αστυνομίας, από τις 20.00 χθες το βράδυ έως τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, από όρια νομών Πιερίας/Θεσσαλονίκης έως την Αθήνα (Κόμβο Καλυφτάκη), ανεξαρτήτως χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται: οχήματα οδικής βοήθειας, φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι,οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν. Επίσης με απόφαση του διευθυντή Τροχαίας Αττικής, από τις 22:00 χθες το βράδυ τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Ακόμη σε αυξημένη ετοιμότητα είναι οι δομές του δήμου Αθηναίων λόγω του ψύχους. Συγκεκριμένα θα βρίσκεται ανοιχτό το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Το Κέντρο Ημέρας (Αχαρνών 3) λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, προσφέροντας ρούχα, υπηρεσίες ατομικής υγιεινής και σίτιση, ενώ το Υπνωτήριο (επίσης Αχαρνών 3) λειτουργεί όλο το 24ωρο και φιλοξενεί άστεγους, λόγω του ψύχους.

Πού θα είναι σήμερα κλειστά τα σχολεία

Ήδη μετά την χθεσινή σύσκεψη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου αποφασίστηκε από χθες το βράδυ στις 20:00 και μέχρι το πρωί της Τετάρτης στις 10:00, να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στον άξονα Αθήνα-Μάλγαρα. Ενώ ανακοινώθηκε ότι σε μια σειρά από δήμους θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα διεξαχθούν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής. Πρόκειται για τους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας).

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και των Δημάρχων των περιοχών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Αττική. Για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση όπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας. Σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι: ««Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση». Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν και τα σχολεία σε Εύβοια και Βοιωτία.

Στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε: «Σε απόλυτη συνεννόηση με τους Δήμους και τα συναρμόδια υπουργεία, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία των σχολικών κοινοτήτων. Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας με κάθε πρόσφορο τρόπο και κάθε διαθέσιμο μέσο, για όσο και όπου χρειαστεί. Συντονισμένα και μεθοδικά, δουλεύουμε για τον μετριασμό των συνεπειών του χιονιά και την προστασία των πολιτών».

Οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων – Τι ισχύει για το ντελίβερι

Την ίδια ώρα θα τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα που αφορούν την προστασία των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει την υποχρέωση των εργοδοτών στις περιοχές που, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να πληγούν (ιδίως δε οι περιοχές Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης, Παλλήνης, Εύβοιας και Βοιωτίας), να λαμβάνουν μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους και να μεριμνούν ώστε -με βάση την κείμενη νομοθεσία- να μη θέτουν σε κίνδυνο τους εργαζόμενους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ιδίως δε όσους εξ αυτών απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Εντωμεταξύ η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι με αποφάσεις της διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και των κατά τόπο αρμόδιων διευθύνσεων Αστυνομίας, από τις 20.00 χθες το βράδυ έως τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, από όρια νομών Πιερίας/Θεσσαλονίκης έως την Αθήνα (Κόμβο Καλυφτάκη), ανεξαρτήτως χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται: οχήματα οδικής βοήθειας, φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι,οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν. Επίσης με απόφαση του διευθυντή Τροχαίας Αττικής, από τις 22:00 χθες το βράδυ τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Ακόμη σε αυξημένη ετοιμότητα είναι οι δομές του δήμου Αθηναίων λόγω του ψύχους. Συγκεκριμένα θα βρίσκεται ανοιχτό το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Το Κέντρο Ημέρας (Αχαρνών 3) λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, προσφέροντας ρούχα, υπηρεσίες ατομικής υγιεινής και σίτιση, ενώ το Υπνωτήριο (επίσης Αχαρνών 3) λειτουργεί όλο το 24ωρο και φιλοξενεί άστεγους, λόγω του ψύχους.

Keywords
σχολεια, ισχυει, ωρες, εν λόγω, υπουργείο παιδείας, περιφέρεια αττικής, meteo.gr, κρητη, μωβ, αιγαιο, ελλαδα, ιπποκράτειο, αθηνα, ισχύ, καιρος, ελασ, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, κλειστα σχολεια, θεσσαλονικη, www.meteo.gr, meteo, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, χιονι, χιονια, υπουργειο εργασιας, βιντεο, ιπποκράτειο, περιφέρεια αττικής, αστυνομια, αυτοκινητα, ευβοια, θηβα, ιδιωτικα σχολεια, ιονιο, νησια, ρουχα, υγεια, υπουργείο παιδείας, φωτογραφιες, χαρτες, ωρα, αιτωλοακαρνανια, αλατι, αρκαδια, αττικη, βιλια, βοιωτια, βορεια, βορεια ευβοια, βραδυ, βρισκεται, δευτεροβαθμια, δευτερα, δηλωση, δειχνει, δικτυο, εγρηγορση, ελασ, ελαστικα, εν λόγω, ιδια, υπηρεσιες, κελσιου, κηφισιας, λευκα, λειτουργια, μεχρι το πρωι, οκτω, ορια, οχηματων, οχηματα, πολιτεια, προβληματα, πρωι, ρυθμιση, συγκεκριμενα, σειρα, σιτιση, τριτη, ισχύ, φορτηγα, ωρωπου, ασφαλεια, μποφορ, εφαρμογη, εκχιονιστικα, ηπειρωτικα, υπουργειο, λευκο, μοιαζει, θερμοκρασια
Τυχαία Θέματα