Πολιτική σταθερότητα το μήνυμα Σαμαρά

Στη Συγγρού εκτιμούν ότι στις δύο εβδομάδες που απομένουν ώς τις εκλογές, το Ζάππειο ΙΙΙ θα καταφέρει να συσπειρώσει και να ανατάξει το κόμμα, καθώς και να δημιουργήσει ρεύμα νίκης.

Με τη βεβαιότητα ότι το οικονομικό σχέδιο της ΝΔ θα βρεθεί και στο μικροσκόπιο της τρόικας, στελέχη της ΝΔ σπεύδουν

να τονίσουν ότι η πρόταση του κόμματος «έχει προσαρμοστεί στη νέα δανειακή σύμβαση» και κάθε παρέμβαση που οδηγεί σε αλλαγές σε επιμέρους προβλέψεις της συμφωνίας συνοδεύεται από ισοδύναμα μέτρα.

Ο κύκλος των περιοδειών του πρόεδρου της ΝΔ συνεχίζεται σήμερα το βράδυ με τη συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας, όμως στο γαλάζιο επιτελείο παραδέχονται ότι η αυριανή εκδήλωση στο Ζάππειο είναι κομβικής σημασίας για την ανάταξη του κόμματος και τη δημιουργία «ρεύματος νίκης» πριν από την τελική ευθεία για τις κάλπες.
Με στόχο να υπογραμμίσουν και τον προσωποκεντρικό χαρακτήρα της προεκλογικής καμπάνιας, στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ κάνουν λόγο για «σχέδιο Σαμαρά» για την οικονομία και την επόμενη ημέρα για τη χώρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος θα δώσει έμφαση στην αξιοπιστία του γαλάζιου προγράμματος ενώ θα επιδιώξει να εκπέμψει σήματα αισιοδοξίας για έξοδο της χώρας από την κρίση σε ορατό χρονικό ορίζοντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα