Πολιτικές

Οι πολύ αριστεροί κατηγορούν τον νέο συριζαίο αρχηγό ότι διαπράττει ένα έγκλημα καθοσιώσεως εισηγούμενος πολιτικές που ταιριάζουν σε αταξικές κοινωνίες. Οι πιο κυνικοί παρατηρούν πως τελευταία εκείνος επιχειρεί να πατήσει σε δύο βάρκες. Να εμφανιστεί και τσιπρικός και πολακικός.

Οι τυπικοί συριζαίοι, πάλι, έχουν ήδη προσέξει πως η ΚΟ του κόμματός τους θα καλείται όλο και συχνότερα να στηρίζει πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Η αρχή έγινε με τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού, τις οποίες ψήφισε η κατά τα κασσελακικά λεγόμενα πατριωτική Αριστερά. Ακολούθησε η τροπολογία

Καιρίδη. Και στη συνέχεια διαρρέει ότι σκέφτεται να πει «ναι» μέσα στην Ολομέλεια και στην επιστολική ψήφο και στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Για τους θαυμαστές του Στέφανου Κασσελάκη έτσι – με τη στήριξη έστω και με αντιπολιτευτικούς αστερίσκους όποιων νομοσχεδίων κρίνονται ως ώριμες να θεσμοθετηθούν εκσυγχρονιστικές κινήσεις, δηλαδή – ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει μια προσπάθεια να περάσει από την κατάσταση λειτουργίας «όχι σε όλα» σε εκείνη της «σοβαρής αντιπολίτευσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα