Ποιά είναι η ιδανική ευχή για κάθε ζώδιο ενόψει της νέας χρονιάς

Στο κλείσιμο κάθε χρονιάς συνηθίζουμε να προβαίνουμε σε απολογισμό όλων αυτών που τη διαμόρφωσαν και να κάνουμε όνειρα και σχέδια για την καινούργια χρονιά που καταφθάνει. Πέρα από τις ευχές για καλή χρονιά, πάντα με υγεία και πολύ αγάπη, γεμάτη ετυχισμένες στιγμές με τους αγαπημένους μας, επαγγελματικές επιτυχίες και γεμάτο πορτοφόλι, ποια είναι η ιδανική ευχή για κάθε ζωδιακό τύπο;

Κριός Δίδυμος και Υδροχόος θέλουν ζωντάνια, πάθος και δυναμισμός να σφραγίσει την καθημερινότητά τους

στην προσωπική και όχι μόνο ζωή, αλλά κυρίως να εξαφανιστεί ότι τους ταλαιπώρησε, ανεξάρτητα από το αν αφορά σε καταστάσεις ή ανθρώπους.

Ταύρος, Ζυγός και Ιχθύς εύχονται ο καινούργιος χρόνος να φέρει την ομορφιά σε όλα τα επίπεδα της ζωή τους και υπέροχες εμπειρίες.

Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός, επιθυμούν ο καινούργιος χρόνος να τους φέρει τύχη, επιτυχημένες προσπάθειες και δημιουργικότητα!

Λέων, Τοξότης, Αιγόκερως, θέλουν ο καινούργιος χρόνος να τους φέρει νέους στόχους, προορισμούς, καινούργια ενδιαφέροντα και αλλαγή της ζωής τους προς το καλύτερο.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο σας δεδομένου ότι συχνά το σύμπαν ακούει ότι ευχόμαστε και μας βοηθάει να το αποκήσουμε, σκεφτείτε καλά τι πραγματικά επιθυμείτε πριν το εκφράσετε με λόγια… Καλές γιορτές!

Σε γιορτινό ρυθμό

Κατά τα λοιπά σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων οι περισσότεορι παραμένουν σε γιορτινό ρυθμό, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα μας γεμίζει ζωντάνια και ενέργεια και μας καλεί να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται, συνεχίζοντας τη διασκέδαση και το ξενύχτι. Αργότερα το βράδυ όμως, με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε την αυριανή ημέρα, που για τους περισσότερους είναι εργάσιμη και μπαίνουμε σε φάση συμμαζέματος.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Λέοντες και από το βράδυ οι Παρθένοι οι οποίοι ελκύετε όλα τα φώτα πάνω τους οπότε φροντίστε να αξιοποιήσετε την πλανητική εύνοια προκειμένου να πετύχετε κάποιες προσωπικές επιδιώξεις. Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κάποια κρούσματα εγωκεντρισμού ή κριτικής. Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην ασχολείστε με τυο τι θα μπορούσατε να κάνετε όσον αφορά μια κατάσταση. Είναι στο χέρι σας να τη βελτιώσετε αρκεί να τολμήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα