Πάτρα: Έσπασε ο «γρύλος» και τον καταπλάκωσε το αυτοκίνητο

Με αυτόν τον τραγικό τρόπο ένας 37χρονος άνδρας από την Πάτρα κατέληξε όταν προσπάθησε να επιδιορθώσει μία βλάβη σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τον άτυχο άνδρα να βοηθήσει έναν φίλο του με μία μηχανική βλάβη που εμφάνισε το όχημά του. Εκείνος δέχτηκε. Πήρε τον γρύλο και άρχισε να σηκώνει το αυτοκίνητο μέχρι το ύψος που θεώρησε πως χωρούσε ο ίδιος να μπει από κάτω.

Για άγνωστο λόγο ο γρύλος δεν συγκράτησε το όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 37χρονο και να τραυματιστεί σοβαρά

στο κεφάλι.

«Πρέπει να προσέξουμε το έδαφος που βρισκόμαστε»

Ο ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων δήλωσε: «Έχουν συμβεί ατυχήματα; Αρκετές φορές, και να κάνεις ζημιά και στο αυτοκίνητο αλλά και στον εαυτό σου».

Ειδικοί εξηγούν στο Live News την επικινδυνότητα που κρύβει αυτή η διαδικασία. Τονίζουν πως πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή, ακόμα και από τους επαγγελματίες.

«Πρέπει να προσέξουμε το έδαφος που βρισκόμαστε. Είναι θάλασσα; Είναι άμμος; Είναι χώμα; Είναι ανηφόρα; Κατηφόρα; Γιατί αυτό τσουλάει. Πρέπει να το βάλουμε σε σταθερό σημείο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

Και αφού βεβαιωθούμε πώς ο γρύλος έχει σταθεροποιηθεί, τότε ξεκινάμε τη διαδικασία.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του συνεργείου περιέγραψε: «Σηκώνουμε με αυτόν τον μοχλό το αυτοκίνητο, σε όποιο ύψος θέλουμε και μπορούμε να πέσουμε από κάτω να δούμε τη βλάβη».

Στην περίπτωση του 37χρονου κάτι δεν λειτούργησε καλά. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον άνδρα και χτύπησε στο κεφάλι. Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα. Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, όμως ο 37χρονος δεν τα κατάφερε. Λίγες ώρες αργότερα ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθούν τα αίτια της απίστευτης τραγωδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα