Ο Μπάμπα είναι καλά και ευχαρίστησε τον Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού, το χάρηκε με την ψυχή του όπως και οι συμπαίκτες του, αλλά το μυαλό του δεν έφευγε από τον Μπάμπα Ράχμαν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του τραυματισμού του γκανέζου αμυντικού, ρωτούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πώς είναι ο Μπάμπα

αλλά όπως έμαθα δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Φεύγοντας από το γήπεδο μετέβη αμέσως στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον αντίπαλό του και να δει την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, στάθηκε για ώρα στο πλευρό του.

Κάτι που δεν ξέχασε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσω τοποθέτησής του στα social media ευχαρίστησε τον Βαγιαννίδη για τη στήριξη και την παρουσία του στο ξενοδοχείο. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές του τις τελευταίες 12 ώρες. Αναρρώνω καλά και οι εξετάσεις δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που ήρθε προσωπικά να με δει στο νοσοκομείο. Ηταν μια δύσκολη νύχτα, αλλά σύντομα θα επιστρέψω στη δράση».

Επέλεξε παλιούς γνώριμους για τις τελευταίες στροφές

Αρωμα… Πανιωνίου θα έχει η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Βόλου μετά το διαζύγιο της ομάδας της Μαγνησίας με τον Ανχελ Λόπεθ. Αυτό, γιατί ο Αχιλλέας Μπέος επέλεξε για αντικαταστάτη του ισπανού τεχνικού τον Χρήστο Κόντη, με βοηθό του τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Και τους δύο βέβαια τους γνωρίζει πολύ καλά από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστές στον Πανιώνιο κι εκείνος ήταν το αφεντικό του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, σημειώνω πως ο Μπέος τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για τη ρατσιστική συμπεριφορά που κατηγορείται πως επέδειξε προς τον Αντρέα Τετέι.

Στηρίζει τον Δικέφαλο ένας πρώην

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι και οπαδός της ομάδας. Ο νυν επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media μετά τον πικρό αποκλεισμό του Δικεφάλου στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό. «Για 1926 λόγους δίπλα σου πιστά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κλάους στο Ιnstagram, εκφράζοντας ουσιαστικά την πλειοψηφία του κόσμου των Ασπρόμαυρων. Γιατί, το διαπιστώνω και το αναφέρω, στην Τούμπα έμειναν  ικανοποιημένοι από την απόδοση και την προσπάθεια του ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Γουόκαπ: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη»

Πώς αντιμετωπίζει ο Γουόκαπ το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής μπάσκετ με την Τσεχία; «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι εδώ. Αυτά που είπε ο κόουτς, για την τιμή που έχεις να φορέσεις αυτή τη φανέλα και όλα τα υπόλοιπα, με έβαλε σε πολύ μεγάλη συναισθηματική κατάσταση. Φυσικά η περίπτωσή μου διαφέρει από τα υπόλοιπα παιδιά. Μου δίνεται η ευκαιρία και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Εκτιμά τον Θανάση ο Λίλαρντ

Πολλοί στην Αμερική πιστεύουν ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παίζει στο ΝΒΑ με… μέσο τον αδερφό του, Γιάννη. Και τον κοροϊδεύουν κυρίως μέσα από τα social media, όπου το τρολάρισμα πάει σύννεφο. Η απάντηση, ωστόσο, έρχεται διά στόματος Ντάμιαν Λίλαρντ και είναι αποστομωτική: «Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πλάκα, αλλά στοιχηματίζω ότι πολλοί από αυτούς που μιλούν στο Τwitter δεν μπορούν να τον νικήσουν σε ένα μονό. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ άλλον να έρχεται και να τον αντικαθιστά σε αυτό που κάνει για την ομάδα μας. Τον σέβομαι πολύ και νομίζω ότι αν ο κόσμος τον γνώριζε, δεν θα γελούσε τόσο». Σημειώνω εδώ ότι ο Λίλαρντ γνωρίζει τον Θανάση μόλις για λίγους μήνες, αφού πήγε στο Μιλγουόκι το περασμένο καλοκαίρι.

Θα πάρει ελληνικό διαβατήριο

Τους πρωταθλητές Ευρώπης στην πάλη (το Βουκουρέστι φιλοξένησε την πρόσφατη διοργάνωση), τον «χρυσό» Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και τη «χάλκινη» Μαρία Πρεβολαράκη, υποδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Τι γνωστοποίησε; Πως πολύ σύντομα ο Κουρουγκλίεβ θα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο και θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Γουόλτορς είπε αντίο στο μπάσκετ

Θυμάστε τον Νέιτ Γουόλτερς;  Αποσύρθηκε από το μπάσκετ στα 32 του χρόνια και το αποκάλυψε σε διαδικτυακή του συνέντευξη. «Συνέβη σταδιακά για μένα. Σημαίνει τα πάντα το να είμαι σπίτι μου με την οικογένειά μου. Δεν είχα πάει σπίτι για μία δεκαετία. Οι σεζόν στην Ευρώπη είναι πολύ μεγάλες. Τώρα είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά. Από κάποιο σημείο και μετά γίνεται πολύ δύσκολο να λείπεις για τόσο καιρό». Ποιος ο λόγος που το υπογραμμίζω όλο αυτό; Απλά, ο Γουόλτερς ήταν στον ΠΑΟ την περασμένη σεζόν, σε μια όχι καλή πράσινη σεζόν και μάλλον δεν είχε και σπουδαίο κίνητρο ο άλλοτε γκαρντ.

Διακοπές-εξπρές!

Η Ευρωλίγκα διακόπηκε, εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ δεν υπάρχουν ένεκα των αγώνων μεταξύ εθνικών ομάδων, οπότε τι έκανε ο Ναν; Ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο παιδιά του. Ο άσος των Πράσινων θέλησε να απολαύσει κάποιες ημέρες ξεκούρασης και είδα πολλές φωτογραφίες που ανέβασε στo Ιnstagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα