Ο Αστέρας «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού

Ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε τους βαθμούς απέναντι στον Ολυμπιακό και τους πήρε. Το 2-0 ήρθε δίκαια, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πάθος, ενώ ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έδειξε να έχει μείνει στη Μασσαλία...

Ο Ολυμπιακός έκανε ελάχιστα. Οι απουσίες
δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία. Σε μια έδρα που ο Ολυμπιακός συνήθως έπαιρνε τους βαθμούς, δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητό του και δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες.

Μόλις στο 7' ο Μπρέσκα έκανε το σουτ, η μπάλλα χτύπησε στο κεφάλι του Παπαδόπουλου και μετά στο δοκάρι του Μέγιερι! Ηταν η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολης, την ομάδα που κράτησε τα ηνία του ματς και στη συνέχεια.

Στο 41', ο Τσαμπούρης εξαπέλυσε δυνατό σουτ, ο Ούγγρος γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε ασθενώς, ο Ροτζέριο κέρδισε τη μπάλα και ανατράπηκε από τον Μέγιερι! Το πέναλτι που σωστά καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ (1-0) ο Ροτζέριο.

Το 2-0 ήρθε στο 69'. Ο Αλβαρες έκανε τη μακρινή πάσα, ο Περόνε εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Μέγιερι και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας ήταν αδύνατον , πλέον , να χάσει τους βαθμούς.

Τώρα, ο Ολυμπιακός έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη σε ό, τι αφορά στην υπόθεση του τίτλου.

Διαιτητής: Κύρκος.

Κίτρινες: Μιραλάς, Μέγιερι, Ροτζέριο, Χούλι, Χουανίτο, Χακόμπο, Αλβαρες, Πιπίνης, Χολέμπας, Φουστέρ.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Φορμίκα(68' Αλβαρες), Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Χούλι(64' Πιπίνης), Ράγιος, Περόνε(75' Ουσέρο).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ(21' Χολέμπας), Μοντέστο(66' Φετφατζίδης), Μανιάτης, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Μόνχε(46' Πάντελιτς).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Στην Ξάνθη, η Skoda με καταπληκτική απόδοση νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο. Για την ομάδα του Περιστερίου ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Στο 4' ο Βλαχοδήμος έκανε υπέροχη ενέργεια, πάσα στον Μαρκόφσκι και 1-0.

Στο 19', σέντρα ο Πόι, κεφαλιά ο Βασιλακάκης και 2-0!

Το 3-0 έγινε στο 47' με αυτογκόλ του Τόμας ύστερα από σουτ του Εντιμάρ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινη: Ντάνι.

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Βλαχοδήμος, Εντιμάρ, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης(84' Φλίσκας), Πόι(82' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος(72' Νταρπιόν).

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης(26' Σφακιανάκης), Τάτος, Μπρίτο(46' Αναστασάκος), Επστάιν, Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (58' Δημούτσος).
Keywords
Τυχαία Θέματα