Νερό από τα κολυμβητήρια θα παίρνει το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου

Το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Μαγνησία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία είναι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

Η έλλειψη νερού ήταν κομβική για τη λειτουργία του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου, πρόβλημα στο οποίο, ευτυχώς δόθηκε λύση.

Όπως αποφασίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, θα υδροδοτηθεί

με νερό από τις πισίνες όλων των κολυμβητηρίων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της αιμοκάθαρσης και των χημειοθεραπειών που εκτελούνται στα ειδικά Τμήματα του Νοσοκομείου.

Για τη συγκεκριμένη λύση εκτός από την Πυροσβεστική, το πράσινο φως δόθηκε και από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που διαχειρίζεται τα κολυμβητήρια του Βόλου.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη, πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας Daniel, το νοσοκομείο της πόλης γέμισε νερά στο δεύτερο υπόγειο, όπου στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι χημειοθεραπείες της ημέρας.

Στην ουρά για μια εξάδα νερό στον Βόλο

Για κατάσταση βιβλικής καταστροφής που βιώνουν οι πολίτες της πόλης, εδώ και τέσσερις ημέρες, έκανε λόγο ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος.

Οι αρμόδιοι μιλούν για τεράστιο πρόβλημα με το νερό, καθώς έχουν καταστραφεί τα πάντα.

«Θα δοθεί νερό στις 18.30 το απόγευμμα στις περιοχές από Γ. Δήμου και κάτω, από Άναυρο μέχρι Κραυσίδωνα. Αυτό το νερό είναι από άντληση από 4 γεωτρήσεις. Δεν φτάνει. Θα δοθεί με μέτρο. Θα λειτουργεί 3 ή 4 ώρες το νερό, θα κόβεται και θα ξαναλειτουργεί για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις πρώτες ανάγκες. Από 23.00 τη νύχτα θα κόβεται. Γιατί αυτό το νερό είναι προσωρινό», ανέφερε ο δήμαρχος δείχνοντας τις ουρές έξω από το δημαρχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα