Νέα παράταση στο διοικητικό σίριαλ

Στις 4 Νοεμβρίου φαίνεται ότι θα κριθεί εάν η Arboris Capital θα λάβει την εξουσιοδότηση να φέρει πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ έγινε και έδωσε το «πράσινο φως» στη διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους «όρους και τις προϋποθέσεις» κάτω από τις οποίες θα μπορέσει να υπάρξει συνεργασία με
την εταιρία.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, όταν εξήλθε από τη συνεδρίαση. Για τα αγωνιστικά, ο κ. Γόντικας είπε: «Μας ενδιαφέρουν τα τρία ντέρμπι που έρχονται και μας αφορά πολύ το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Τα υπόλοιπα έπονται. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να διατηρηθεί το καλό πρόσωπο και το καλό κλίμα στην ομάδα».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, υποστήριξε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να μελετήσουμε ξανά και πολύ προσεκτικά τους όρους και να δούμε κάτω από ποιούς μπορεί να επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία. Θα ξανασυναντηθούμε έχοντας και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και θα αποφασίσουμε».

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη με την Arboris και την εμπλοκή της.Αρα, ο φερόμενος ως πρίγκηπας παίζει μόνος του και μπορεί μέχρι τις 4 Νοεμβρίου να ολοκληρώσει τις επαφές του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Keywords
Τυχαία Θέματα