Μια απόφαση που σηκώνει πολλές συζητήσεις

Ντόρος προέκυψε για την απουσία του Καρλίτος από το ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ. Ο επίσημος Παναθηναϊκός μάλιστα έκανε ένα ποστ στο Instagram με την είδηση πως ο Ισπανός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο

ματς, ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά. Από την ΑΕΚ απάντησαν επίσημα ότι ο Καρλίτος είχε δηλωθεί εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι πως την απάντηση θα έπρεπε να τη δώσει η Λαμία. Ετσι δεν είναι; Για την ιστορία, σημειώνω ότι  ο Βόκολος είχε μπροστά του τέσσερα παιχνίδια να επιλέξει για να μην έχει στη διάθεσή του τον Καρλίτος, μεταξύ των οποίων αυτά με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Επέλεξε το παιχνίδι με την Ενωση και κάπως έτσι άρχισε όλη αυτή η ιστορία. Και σήκωσε θόρυβο.

Η… επιστράτευση του Στάνκοβιτς

Μεγάλη η βραδιά απόψε για τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη, με θέα το εισιτήριο για τους «16» του Conference League. Μεγάλη όμως και για τη Φερεντσβάρος που όπως φαίνεται αντιλαμβάνεται τη ρεβάνς με τους Ερυθρόλευκους σαν ποδοσφαιρικό… πόλεμο. Τα όσα δήλωσε, άλλωστε, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μοιάζουν ενδεικτικά: «Θέλω να εμπλέξω όλους σε αυτή τη μάχη. Τους παίκτες, τους υπαλλήλους του συλλόγου, τα μέλη του πληρώματος και φυσικά τους φιλάθλους επίσης. Πρέπει να φτιάξουμε ένα μπλοκ, μια ομάδα! Οταν είπα την περασμένη Πέμπτη ότι θα γίνει κόλαση στη ρεβάνς, το εννοούσα» είπε ο σέρβος προπονητής.

Θυμίζω ότι η Φερεντσβάρος πέτυχε την αναβολή του ματς πρωταθλήματος που είχε την Κυριακή προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι. Κανείς δεν διαφώνησε στο αίτημά της. Αλλά πού να ξέρουν και οι Ούγγροι; Εχουν αυτοί Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά και Παναιτωλικό να ψηφίσουν «λευκό» για να περάσει το «όχι» της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Αρη;

Συγχαρητήρια από τον διάσημο αδερφό

Ο Ααρον Ισέκα άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ καθώς πέτυχε δύο γκολ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον αδελφό του, Μίτσι Μπατσουαγί. Ο διεθνής βέλγος φορ της Φενέρμπαχτσε παρακολούθησε το παιχνίδι και με ανάρτησή του μετά το τέλος του ματς δήλωσε περήφανος για τον Ισέκα. Ο 27χρονος κυνηγός είχε σκοράρει για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα λίγες μέρες πριν όταν είχε βρει δίχτυα στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά εκείνο το γκολ δεν είχε βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Μπάλες… καταστροφή!

Ο γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, επιβεβαίωσε πως υπήρξε πρόβλημα με τις μπάλες που χρησιμοποίησαν οι παίκτες στο Κύπελλο, κάνοντας λόγο για… εφιάλτη. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ιστοσελίδα, ο Φαλ είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Στην Κρήτη αυτές οι μπάλες ήταν εφιάλτης. Βλέπεις παίκτες όπως ο Κέντρικ Ναν, που δεν είχε χάσει βολή, να χάνει δύο. Ο Αϊζάια Κάνααν δυσκολευόταν στα τρίποντα, δεν μπορούσε να σουτάρει», ενώ  συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούσες να την κρατήσεις καλά την μπάλα, δεν είχε «αίσθηση». Εγώ δεν είμαι καλός στις βολές, αλλά αυτή η μπάλα μου έβαλε ένα επιπλέον handicap. Ηταν εφιάλτης ξαναλέω». Πώς κατέληξε ο MVP του τελικού; «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στη συνηθισμένη μπάλα και μπορώ να βελτιωθώ παραπάνω. Βρήκα τον ρυθμό μου το τελευταίο διάστημα και θα δούμε τι θα ακολουθήσει».

Η ΗΠΑ θα κατεβάσουν «βαριά χαρτιά» στο Παρίσι

To NBA ετοιμάζει… πανστρατιά το καλοκαίρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα των ΗΠΑ θα αποτελείται από την αφρόκρεμα. Και ΛεΜπρόν και Κάρι και Ντουράντ… Ο τελευταίος μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτος. «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μετάλλιό μου. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος. Οταν πάμε, θέλω να κάνουμε μια δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40άρες και 50άρες», λέει ο KD. Πράγμα φυσικά που είναι πολύ κακό για όλους όσοι θα έχουν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο των Αμερικανών…

Αποφάσισε να φύγει

Την απόφασή του να απεμπλακεί οριστικά από την ομάδα του Βόλου έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στα social media χθες ο Αχιλλέας Μπέος. Δήλωσε απογοητευμένος από τη στήριξη που δεν είχε ο σύλλογος από τον κόσμο της πόλης. Ο Μπέος που λίγο αργότερα τοποθετήθηκε σχετικά και στο «Metropolis», δήλωσε πως παραχωρεί δωρεάν την ΠΑΕ σε όποιον επιχειρηματία ενδιαφερθεί και χωρίς να χρωστάει σε κανέναν, όπως τόνισε. Κατέληξε δε, τονίζοντας πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί κανείς να αναλάβει τον Βόλο, τότε η ομάδα θα διαλυθεί.

Ξανά στην Κύπρο

Στην Ομόνοια και μάλιστα με διπλό ρόλο επέστρεψε ο Γιάννης Αναστασίου, όπως ανακοίνωσε χθες η ομάδα της Κύπρου. Ο έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ στη συνέχεια θα είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού ως τον Μάιο του 2026.

Ο ιερέας έπιασε το μικρόφωνο

Είναι από τις ειδήσεις που δεν περιμένεις να ακούσεις ποτέ, αλλά και η απόδειξη ότι σε αυτή τη ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Οπως για παράδειγμα αυτή η είδηση που θέλει  έναν ιερέα να είναι παράλληλα και σπίκερ ποδοσφαιρικών αγώνων. Συμβαίνει με τον  Γρηγόριο Πολίμο, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, ο οποίος μεγάλωσε όπως δηλώνει με συντροφιά την ΕΡΑ Σπορ και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Περιγράφει όλους τους τοπικούς αγώνες στο νησί, όπως με ενημέρωσαν, μέσω του Mpalader TV στο YouTube, με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο να μην περιορίζεται εκεί, καθώς είναι και παρατηρητής αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα