Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της εορτής του Πολυτεχνείου

Οι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν την Πέμπτη, ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους οδούς αυτών.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Αστυνομία, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ που περνούν από

τις παραπάνω

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου.

Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων επεισοδίων κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο βρίσκεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αύριο και μεθαύριο 11 εισαγγελείς θα βρίσκονται επί ποδός,ενώ την Πέμπτη 12 εισαγγελείς θα βρίσκονται από νωρίς σε επιφυλακή. Τρεις συνάδελφοί τους θα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, ενώ άλλοι τέσσερις εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι στην ποινική δίωξη πρωί και απόγευμα

Keywords
Τυχαία Θέματα