Κέιτ Μίντλετον: Ο θείος της μιλάει για την πραγματική κατάσταση της υγείας της

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, θείος της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο Celebrity Big Brother στο ITV και μίλησε για τη ανηψιά του.

«Η Κέιτ έχει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο» δηλώνει ο ίδιος, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει περαιτέρω για την υγεία της λόγω του «ιατρικού απορρήτου».

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Υπήρξαν πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υγεία της πριγκίπισσας αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και απουσιάζει από τα βασιλικά καθήκοντα

για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτός είναι ο λόγος που το Παλάτι έσπασε τη σιωπή του για τις θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας εστιάζει «στη δουλειά της και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» όπως σχολιάζει η εφημερίδα independent.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Κέιτ από το αυτοκίνητο

Δυο ημέρες νωρίτερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση τον Ιανουάριο, καθώς μια αμερικανική ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες της που δείχνουν την Κέιτ μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του συνοδηγού δίπλα στην μητέρα της κοντά στο Windsor.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Άμυνας διέγραψε στην ιστοσελίδα του ότι η Κειτ θα παραστεί στο Trooping the Color, στην μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή το καλοκαίρι καθώς δεν επιβεβαιώθηκε από το παλάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα