«Η βοήθεια ήρθε μετά από 28 ώρες» – Πληροφορίες από εγκλωβισμένους

Ο Αποστόλης Κωστόπουλος, εγκλωβισμένος στη Κοσκινά Καρδίτσας, μίλησε στο LIVE NEWS για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν το χωρίο του πλημμύρισε.

«Τώρα μόλις ήρθε βοήθεια μετά από 28 ώρες. Στο χωριό είναι περίπου 300 άνθρωποι από 2 ετών μέχρι 90. Δεν έχουμε ρεύμα εδώ και τρεις μέρες.  Προμήθειες μόλις ήρθαν μετά από 28 ώρες. Ούτε νερό δεν είχαμε».

18:34 Υπερχείλισε ο Πηνειός – Στα λασπόνερα πνίγεται η Λάρισα

Στα μπαλκόνια ανεβαίνουν οι πολίτες στη Λάρισα

καθώς τα νερά του Πηνειού έχουν μπει στην πόλη.

Στις εργατικές κατοικίες της Λάρισας, στη Γιάννουλη, το νερό έχει φτάσει στη μέση των κτιρίων. Το νερό στο σημείο έρχεται ορμητικό και από την Καρδίτσα και από τα Τρίκαλα, ο όγκος του είναι μεγάλος.

Όλες οι παραπήνειες συνοικίες της Λάρισας, ο Άγιος Θωμάς, ο Άγιος Χαράλαμπος, ο Ιπποκράτης, η Νέα Σμύρνη, έχουν πλημμυρίσει ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία προς τον περιφερειακό δρόμο στα Τρίκαλα.

Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλία από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου

Η απόφαση ελήφθη, ύστερα από συνεννόηση του υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκου Πιερρακάκη, και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Keywords
Τυχαία Θέματα