Η πρόταση γάμου και η πτώση στον γκρεμό – Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 39χρονης Yesim

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Nizamettin Gursu μετά την πτώση στον γκρεμό της 39χρονης Yesim Demir στη βορειοανατολική Τουρκία.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στην κορυφή ενός βράχου για να γιορτάσουν την πρόταση γάμου, με τη Yesim να πέφτει από ύψος 100 ποδιών.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε

Η Yesim Demir ήταν διακοπές με τον φίλο της Nizamettin Gursu στο Canakkale, στη βορειοδυτική Τουρκία, όταν πήγαν για picnic

μια μέρα μετά την πρόταση γάμου που της έκανε.

Η 39χρονη έπεσε στον γκρεμό και κατάφερε να επιζήση το βράδυ της 6ης Ιουλίου, αλλά υπέκυψε τελικά στα τραύματά της την επόμενη ημέρα.

Οι γιατροί προσπαθούσαν για 45 λεπτά να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

«Επιλέξαμε τον γκρεμό για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση γάμου. Ήπιαμε λίγο αλκοόλ. Όλα έγιναν ξαφνικά. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε» δήλωνε χαρακτηριστικά ο Gursu σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η σύλληψη του Gursu για τον θάνατο της Yesim

Οι αρχές προχώρησαν τώρα στη σύλληψή του μετά τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένειά της, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι τσακώθηκε αφού απέρριψε την πρόταση γάμου.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων άλλωστε είχε βρεθεί στην τσέπη του και όχι στο δάχτυλό της.

Ο 42χρονος Gursu πήγε τη σύντροφό του στην κορυφή του γκρεμού με ένα καλάθι picnic και αλκοόλ για να γιορτάσουν την πρόταση γάμου που της έκανε.

Είπε στους αστυνομικούς πως έφυγε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητο όταν άκουσε ξαφνικά μια κραυγή. Μετά ανακάλυψε ότι είχε πέσει κατά λάθος από τον γκρεμό.

Η οικογένειά της ωστόσο έφερε αντιρρήσεις υποστηρίζοντας ότι σχεδίαζε να τον χωρίσει και δεν θα δεχόταν την πρότασή του.

Ανέφεραν ότι φοβόταν τα ύψη και δεν θα ήταν πρόθυμη να κάτσει αρκετά κοντά στην άκρη του γκρεμού για να πέσει κατά λάθος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σπασμένα γυλιά και ένα σπασμένο ηχείο στο σημείο, σημάδια μιας βίαιης πάλης και τον συνέλαβε για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Η οικογένεια παρείχε επίσης περαιτέρω λόγους για να υποψιάζονται τον σύντροφό της, σημειώνοντας ότι η Yesim υπέφερε από κρίσεις πανικού και δεν θα καθόταν ποτέ τόσο κοντά στον γκρεμό εθελοντικά.

Ο Gursu έχει τεθεί υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα