Η Ford επαναφέρει το Puma αλλά σε crossover

Η Ford αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του Ford Puma. Πρόκειται για ένα μικρό crossover μοντέλο, εμπνευσμένο από τα μοντέλα της SUV κατηγορίας, που εκτός από την σύγχρονη εμφάνιση του, θα διαθέτει ένα σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας των 48 Volt.

«Θεωρούμε

ότι οι καινοτόμες τεχνολογίες και το ακαταμάχητο στυλ του Puma θα έχουν απήχηση στους αγοραστές μικρών μοντέλων στην Ευρώπη. Εάν θέλετε ένα αυτοκίνητο που να μαγνητίζει τα βλέμματα αλλά και να χωρά όλα τα πράγματά σας, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το βρήκατε», δήλωσε ο Stuart Rowley, president, Ford Ευρώπης.

Εκτός από τις σπορτίφ και αεροδυναμικές γραμμές το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος – στοιχείο που εξασφαλίζει όχι μόνο μία εμπειρία οδήγησης που αυξάνει την αυτοπεποίθηση, αλλά και το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα χώρο φόρτωσης στην κατηγορία (456 λίτρα).

Η τεχνολογία Ford EcoBoost Hybrid θα προσφέρει σπορ επιδόσεις και άμεση απόκριση, αποδίδοντας έως και 155 ίππους. Μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) με κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέπει την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48 Volt.

Το Puma θα αρχίσει να πωλείται στο τέλος της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα