Γκολ ο Πάντελιτς και πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Στην Κατερίνη, λοιπόν, σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε κακό αγωνισιτκό χώρο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και η πρόκρισή του θεωρείται δίκαιη. Ολα κρίθηκαν στο δεύτερο γκολ του Πάντελιτς, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο, ο Πιερικός πάλευε για το καλύτερο δυνατό.
Στο 29' καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού
σε μαρκάρισμα τού Ιντζόγλου στον Μόνχε, πάνω στη γραμμή της περιοχής. Ο Πάντελιτς χτύπησε το πέναλτ(που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) και ήρθε το 0-1. Ο Πιερικός ισοφάρισε στο 36' με κεφαλιά από κοντά τού Ελευθεριάδη.

Το 1-2 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με έξοχη προσπάθεια και σουτ του Πάντελιτς, ύστερα από πάσα του Μόνχε.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε από τον Αμπντούν στο 69'. Προηγήθηκε ωραία πάσα του Γέστε στον σκόρερ.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης.

Κίτρινες: Ιντζόγλου, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Δήμου.

Πιερικός: Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιατζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Ιντζόγλου, Κοντέων, Τόσκας, Ελευθεριάδης(76' Πουρτουλίδης), Μπλαζέφσκι(90' Τσικαδέρης), Πέντα.

Ολυμπιακός: Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο(37' Ποτουρίδης), Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα(46' Τοροσίδης), Γέστε(87' Φουστέρ), Αμπντούν, Μόνχε, Πάντελιτς.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στους άλλους αγώνες:

Ο Πανσερραϊκός έκανε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς απέκλεισε τον Εργοτέλη στην παράταση. Το γκολ σημείωσε ο Ντα Κόστα στο 110'.

Στην Κρήτη, η Κέρκυρα έκανε ...περίπατο και με σκορ 3-0 νίκησε τον Πλατανιά. Το 0-1 έγινε από τον Γιάντση στο 33', το 0-2 με πέναλτι του Μπάρκογλου στο 39' και στο 52' ξανά ο Μπάρκογλου πέτυχε το 0-3.

Και στην Καλλιθέα, ο Δόξα κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με το 1-0 επί της τοπικής ομάδας. Για την ομάδα της Δράμας σκόραρε(αυτογκόλ) ένας παίκτης της Καλλιθέας, ο Ρουσάκης στο 85'.
Keywords
Τυχαία Θέματα