Εμεινε στην ισοπαλία ο ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα , λοιπόν, οι παίκτες του Μπόλονι ήταν αδύνατο να διασπάσουν την καλά συγκροτημένη άμυνα του Γκραθία και της Κέρκυρας. Ετσι, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, έμειναν στο 0-0. Τώρα, το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ εστιάζεται στο επικείμενο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Europa League, όπου ο ΠΑΟΚ κυνηγά ένα θετικό
αποτέλεσμα και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητής:Παππάς.

Κίτρινες: Σταφυλίδης, Λόβιν, Χαμπλ, Γκαλίνοβιτς, Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο(71' Ιβιτς), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια (46' Γεωργιάδης), Παπάζογλου(60' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βέντζελ, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Λόβιν(68' Καλαντζής), Μαζνόφ, Αγρίτης (82' Μίχος), Ιωάννου (70' Γιάντσης).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Στην Κρήτη, ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα(2-1). Να τονιστεί πως η ομάδα των Ιωαννίνων είχε στον πάγκο της υπηρεσιακό τεχνικό, τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Το 1-0 έγινε στο 14' με σουτ του Φραγκουλάκη, κατόπιν πάσας του Μπούντιμιρ, ενώ στο 63' ο Κώτσιος άθελά του (αυτογκόλ) έκανε το 2-0. Ο ΠΑΣ μείωσε (2-1) με πέναλτυ του Μπακαγιόκο στο 80'. Το πέναλτυ καταλογίστηκε σε ανατροπή του μετέπειτα σκόρερ από τον Σαρρή. Ο Εργοτέλης είχε και δοκάρι με τον Λεάλ στο 75'.

Κόκκινη:Σαρρής(83', δύο κίτρινες).

Κίτρινες:Τζημόπουλος, Ντε Βιτσέντι, Μπούντιμιρ, Κώτσιος, Μπεσέρα.

Διαιτητής: Σπάθας.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Σαρρής, Φραγκουλάκης(73' Κυριακίδης), Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Μπούντιμιρ(65' Λεάλ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα (57' Μπεσέρα), Ντε Βιτσέντι (82' Κουέβας), Τζημόπουλος, Κεϊτά(67' Κυριάκος), Μπακαγιόκο, Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα