Διακοπή στο ντέρμπι

Είναι φανερό ότι τώρα αρχίζουν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Γιατί ο ΠΑΟ κινδυνεύει να χάσει βαθμούς τόσο στην εφετινή(-3), όσο και στην επόμενη περίοδο (-2). Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τιμωρηθεί και με ποινή τριών αγωνιστικών. Φυσικά, η υπαίτια ομάδα για τα επεισόδια, αν αυτή θεωρηθεί πως είναι ο ΠΑΟ, χάνει το ματς με 0-3. Ηταν η δεύτερη(και οριστική) διακοπή στο παιχνίδι,
μετά την πρώτη που έγινε στο ημίχρονο του ντέρμπι.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.

Μέχρι το σημείο της διακοπής του ντέρμπι, η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν μπροστά με 1-0. Το γκολ είχε σημειώσει ο Τζαμέλ Αμπντούν στο 51' με ωραία κίνηση και καταπληκτικό πλασέ από τα αριστερά.
Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και θέλησαν με αντεπιθέσεις να βάλουν και άλλο γκολ. Ο Παναθηναϊκός στο ίδιο διάστημα ήταν νωθρός και δεν απείλησε την εστία του Μέγιερι, κυρίως γιατί δεν είχε στην ενδεκάδα έναν κλασικό επιθετικό, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Ολυμπιακού να ελέγχουν με ευκολία την κατάσταση.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο αντίπαλοι δεν ήταν καθόλου καλό. Ο ΠΑΟ δεν έκανε φάσεις και ο Ολυμπιακός ήταν επιφυλακτικός.
Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Καζίμ , Μοντέστο, Μανιάτης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος (45' Βύντρα), Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο(56' Καραγκούνης), Σιμάο, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα(75' Τοτσέ), Κουίνσι.
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο(75' Μαρκάνο), Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ(62' Τζιμπούρ), Μιραλάς(82' Φουστέρ), Μανιάτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα