Βραυρώνα: Χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατο εντοπίστηκαν στο βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

Οι χειρότεροι φόβοι για την ανατριχιαστική υπόθεση στη Βραυρώνα δείχνουν να επιβεβαιώνονται. Το βρέφος που κατέληξε στα σκουπίδια, κλεισμένο μέσα σε μια σακούλα από τα χέρια του πατέρα του, είχε γεννηθεί ζωντανό όπως αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σε αντίθεση με τα όσα έλεγαν οι γονείς του, που πλέον βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης, κόντρα σε όλα όσα υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή, άτομα από το περιβάλλον τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών,

το βρέφος πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Οι εξετάσεις

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απάντηση και στο πιο βασανιστικό ερώτημα. Αν το βρέφος ήταν ζωντανό, όταν ο πατέρας του, το πέταξε σε αυτούς τους κάδους έξω από το ξενοδοχείο και πέθανε στη συνέχεια, κλεισμένο στη σακούλα.

Διαπιστώθηκαν χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, πρόκειται και επίσημα πλέον για δολοφονία. Το παιδί φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χτυπήθηκε από τους γονείς μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια το πέταξαν στη σακούλα.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να το έχουν βάλει ζωντανό στην σακούλα και από τα χτυπήματα του κάδου να έχασε τη ζωή του.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να προσδιορισθεί η αιτία θανάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα