«Μπαμ» από την Τουρκία: «Ο Φατίχ Τερίμ έτοιμος να πάει στον Παναθηναϊκό»

Απίστευτο σενάριο για Φατίχ Τερίμ και Παναθηναϊκό!

Με βάση όσα ισχυρίζεται ένας εκ των κορυφαίων Τούρκων δημοσιογράφων, ο πασίγνωστος Τούρκος τεχνικός, που θεωρείται ο κορυφαίος ίσως στην χώρα του, έχει έρθει σε συμφωνία με τους πράσινους.

Συγκεκριμένα ο Yağız Sabuncuoğlu σε ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο twitter όπου έχει 1 εκατ. άτομα που τον ακολουθούν κάνει λόγο για αποκλειστική πληροφορία και αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός

ετοιμάζεται να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ».

ÖZEL | Panathinaikos, Teknik Direktör Fatih Terim ile anlaşmak üzere!

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) December 26, 2023

Πρόκειται φυσικά για έναν εκ των κορυφαίων, αν όχι τον καλύτερο όλων των εποχων, Τούρκο προπονητή, με πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο παλμαρέ του τόσο εντός Τουρκίας όσο και εκτός της πατρίδας του, ενώ ο 70χρονος τεχνικός έχει βρεθεί και στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του για αρκετά χρόνια.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η διάψευση από πλευράς Παναθηναϊκού για το θέμα που προέκυψε με τον Τερίμ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φαίνεται πως συνεχίζει να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Μάλιστα, στη σχετική πληροφορία που βγήκε από την Τουρκία και τον εν λόγω δημοσιογράφο, η απάντηση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» ήταν: «Δεν ψάχνουμε προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα