Αντρεα Εβανς: Πέθανε στα 66 της χρόνια η ηθοποιός της σειράς «Ατίθασα Νιάτα»

Την απώλεια της Andrea Evans θρηνεί ο κόσμος της υποκριτικής. Η διάσημη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 66 της χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, Nick Leicht. Ο ίδιος μιλώντας στο People εξέφρασε τη λύπη του και ανέφερε: «Δουλεύω με την Andrea τα τελευταία επτά χρόνια. Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο και ήταν απόλυτη χαρά να δουλεύεις μαζί της».

Επίσης, ο πρώην μάνατζερ της εκλιπούσας, Don Carroll, σημείωσε ότι η Andrea

Evans «έφυγε» την Κυριακή έχοντας παλέψει με τον καρκίνο. Παράλληλα, είπε ότι η ηθοποιός διατηρούσε ένα στενό κύκλο φίλων, αντιμετωπίζοντας τους κοντινούς της ανθρώπους σαν όπως την οικογένειά της.

«Ο κόσμος σκέφτεται ότι η Andrea έμοιαζε πολύ με τους χαρακτήρες που έπαιζε στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, οι πιο όμορφες μέρες της περνούσαν χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά της κοτσίδα, ένα καπέλο και με την κόρη της Kylie», σημείωσε ο ίδιος.

Andrea Evans, Star of ‘One Life to Live’ and ‘The Young and the Restless’, Dead at 66 https://t.co/0mwjk0ntjW

People (@people) July 10, 2023

Ποια ήταν η Andrea Evans

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1957 στην Aurora του Ιλινόις. Eίχε εμφανιστεί ήδη σε καλλιστεία και σε περιφερειακό θέατρο, όταν έπαιξε το 1978 στην ταινία «The Fury» του Brian De Palma. Την ίδια χρονιά χρονιά έπαιξε σε ένα επεισόδιο στη μίνι σειρά «The Awakening Land».

Από το 1979 έως το 1981 υποδύθηκε το κακό κoρίτσι Tina Lord στη σαπουνόπερα του ABC «One Life To Live».

Το 1981 έφυγε για να υποδυθεί την Patty Williams στα «Ατίθασα Νιάτα» από το 1983 έως το 1984.

Επέστρεψε στο «One Life To Live» το 1985 και προτάθηκε για Daytime Emmy το 1988.

Δύο χρόνια μετά την υποψηφιότητά της για Emmy, εγκατέλειψε ξαφνικά τη σειρά και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για σχεδόν 10 χρόνια. Αργότερα αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση αυτή επειδή είχε πέσει θύμα ενός stalker. Τα επόμενα χρόνια ο άνδρας συνελήφθη, ωστόσο η ίδια παρέμεινε τρομοκρατημένη και απέφευγε τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Επέστρεψε στο «One Life To Live» και στον ρόλο της το 2008 και ξανά το 2011, λέγοντας: «Ήρθε η ώρα να δώσουμε στο κοινό αυτό που θέλει. Και ήρθε η ώρα για μένα να αποσαφηνίσω γιατί έφυγα εξαρχής».

Συνολικά εμφανίστηκε στο «One Life To Live» σε 135 επεισόδια από το 1979 έως το 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα