Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο αλλά βροχερά τα Κούλουμα

Άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως το Σάββατο ο υδράργυρος στην Αττική θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, από το απόγευμα της Κυριακής προβλέπονται βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα.

Σήμερα στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και
στα νότια πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα.

Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Πρόσκαιρα στο Ιόνιο και το νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Α ύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και σχετικά ζεστός, καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Από το απόγευμα ωστόσο της Κυριακής προβλέπονται βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα