Ανεβαίνει ο Στέφανος, αντιδρά ο Ζβέρεφ

Στο Εστορίλ είναι αυτές τις μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ ο Σάσα Ζβέρεφ βρίσκεται στο Μόναχο. Σταθερά σε χωμάτινα τουρνουά, μέχρι το Ρολάν Γκαρός που ξεκινά στο τέλος του μήνα. Σιγά σιγά οι παίκτες που θα βρεθούν στο Παρίσι θα πρέπει να ανεβάζουν στροφές, ώστε να αποκτήσουν ρυθμό και να πιάσουν το πικ της απόδοσής τους στη Γαλλία. Αυτό περιμένω από τον Στέφανο άμεσα, ενώ ο Ζβέρεφ παίζει εντός έδρας, κάτι που αναμένεται να τον βοηθήσει έπειτα από τα προσωπικά ζητήματα που

αντιμετωπίζει. Ο Γερμανός χώρισε πρόσφατα με την Όλγα Σαρίποβα, φαίνεται να κάλυψε γρήγορα το… κενό της με το μοντέλο Λένα Γκέρκε, όμως το βασικό του πρόβλημα είναι η υγεία του πατέρα του.

Ο Γκούιντο Αντρεότσι είναι ο αντίπαλος του Στέφανου. Νο 97 στην παγκόσμια κατάταξη ο Αργεντινός, ο οποίος αρέσκεται στο χώμα όμως δύσκολα ξεφεύγει από τη μετριότητα. Με ρεκόρ 5-8 στη συγκεκριμένη επιφάνεια φέτος, έχει να θυμάται τη νίκη επί του Γκούλμπις αλλά τίποτα επιπλέον. Για τον Στέφανο δεν τίθεται θέμα κόπωσης όταν έχει δώσει μόλις 4 ματς μέσα στον Απρίλιο. Είναι ζήτημα στροφών και θα τις ανεβάζει από εδώ και πέρα. Με τον Αντρεότσι ως τώρα έχει δύο νίκες με 6/3, 6/4.

Ο Σάσα Ζβέρεφ στο Μόναχο έχει δύο σερί τίτλους, το σημαντικότερο δεν είναι μόνο να έρθει ο τρίτος, αλλά να καλύψει με νίκες το χαμένο έδαφος σε βαθμούς και κατάταξη μιας και ξεκίνησε μέτρια τη σεζόν. Στα πιο ουσιαστικά, ο πατέρας του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και δεν θα είναι κοντά του, αυτό τον είχε επηρεάσει πρόσφατα, ωστόσο θα έχει κάποια μέλη της οικογένειας μαζί του για να τον στηρίξουν. Θα βγάλει αντίδραση ο Ζβέρεφ. O Χουάν Λοντέρο ίσως τον δυσκολέψει σε ένα σετ, αλλά μέχρι εκεί.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα