Αναβολή του πέμπτου τελικού στο βόλει

Ο διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος λοιπόν, ουσιαστικά εξέφρασε τους φόβους του για την ασφάλεια σε ότι αφορά τους υπεράριθμους οπαδούς του Ηρακλή. «Με αυτές τις συνθήκες εγω δεν κάνω το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες ήθελαν να διεξαχθεί ο αγώνας.

Ολα άρχισαν μισή ώρα πριν από την έναρξη του ματς, όταν οπαδοί του Ηρακλή προσπάθησαν να εισέλθουν στο κλειστό της Μίκρας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια,
να σκάσουν δύο πυροσβεστήρες και να δημιουργηθεί πανικός.

Ο κ Καραμπέτσος ζήτησε να απομακρυνθούν οι υπεράριθμοι οπαδοί, ενώ ακολούθησαν στα αποδυτήρια ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων, της αστυνομίας και τους υπεύθυνους του γηπέδου. Μάλιστα, υπήρχε κόσμος που στεκόταν όρθιος στις εισόδους! Οι παράγοντες του Ηρακλή έκαναν εκκλήσεις στον κόσμο να απομακρυνθεί από της εισόδους.

Οι παράγοντες του Φοίνικα ζήτησαν να γίνει το παιχνίδι μάλιστα οι παίκτες των ομάδων βγήκαν στο γήπεδο για προθέρμανση. Ετσι, όλα έδειχναν ότι ο τελικός θα άρχιζε έστω και με σημαντική καθυστέρηση (η προγραμματισμένη ώρα έναρξης ήταν στις 19.00). Ομως, όταν ο κ Καραμπέτσος διαπίστωσε ότι στις εξέδρες οι οπαδοί ήταν υπεράριθμοι για λόγους ασφαλείας πήρε απόφαση για οριστική αναβολή. Το γεγονός τελικά προκάλεσε έκπληξη και εκνευρισμό στις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, τώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη της ΕΣΑΠ, των δύο σωματείων και της Αστυνομίας για τον ορισμό της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του πέμπτου τελικού της Volleyleague Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό, υπήρξε παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί άμεσα τις ενέργειες της ΕΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε.
Keywords
Τυχαία Θέματα