ΑΕΚ: «Μέσα» ο Λιβάι Γκαρσία, παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα με τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ αφού ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Το πιθανότερο είναι βέβαια ότι θα έρθει από τον πάγκο και θα ξεκινήσει βασικός στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η επιστροφή

του είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή του. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ, που δέχτηκε μια κλωτσιά στη Λαμία, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο Μαροκινός είναι απόλυτα έτοιμος. Έτσι, κόντρα στον ΠΑΣ θα είναι εκτός ο Κάλενς που δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία αλλά και οι τραυματίες Ρότα, Μουκουντί, Ζίνι και Γκατσίνοβιτς.

Πόνσε: «Παίξαμε με έξυπνο τρόπο – Η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη»

Όσα είπε ο Πόνσε μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στη Λαμία. «Aντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους. Θέλαμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε με έξυπνο τρόπο. Η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη».

Σε πνευματικό επίπεδο πως είναι να «κυνηγούν» την ΑΕΚ; «Προφανώς όταν βρίσκεσαι στην πρώτη θέση είναι προνομιούχος θέση. Να συνεχίσουμε την ιδια ένταση και ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε όσο είμαστε σε αυτή τη θέση. Όλα αυτά απαιτούν δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα