To Twitter για την αποχώρηση Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο» – «Αν ήταν καλός χριστιανός θα πλήρωνε και τους μισθούς»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Ρινόκερος» διαφωνώντας με τα νέα υγειονομικά μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τα θέατρα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από το καλοκαίρι ο Σερβετάλης είχε ξεκαθαρίσει την απόφασή του να αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονταν μόνο

εμβολιασμένους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραγωγή προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει αντικαταστάτη για τον ρόλο του Άρη Σερβετάλη έτσι ώστε να συνεχιστεί κανονικά η παράσταση.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και θεατές αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του και μάλιστα μετά την πρόθεση που παραγωγού να καλύψει ο ίδιος τους μισθούς των ηθοποιών από τον Ιανουάριο και μετά αν ο Σερβετάλης δεχόταν να παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Χαμός και στο Twitter

Δεκάδες είναι τα ποστ που έχουν κατακλύσει από χθες το βράδυ τα social media με τα περισσότερα να κατηγορούν τον ηθοποιό για εγωιστική απόφαση .

Θυμάστε και εσείς τις new age, μεταφυσικές και θρησκευτικές αμπελοφιλοσοφίες της σειράς singles; Φαίνεται ότι δυο από τους ηθοποιούς τις πίστευαν. #σερβεταλης

Aris Chatzistefanou (@xstefanou) November 23, 2021

Ψάξτε να βρείτε θεατρικες παραστάσεις που κατεβαίνουν επειδή κάποιοι ψεκες ηθοποιαρες δεν παίζουν μόνο για εμβολιασμένους …Και αφήνουν ανθρώπους ανεργους.Και κανεις δε μιλάει…

— Στάθης Δρογώσης (@stathisdrogosis) November 22, 2021

101 από τους 105 νεκρούς σήμερα ήταν ανεμβολιαστοι και ο Σερβετάλης προλαβαινει, νομίζω, να πάει να παίξει σε καποια πτέρυγα κοβιντ ή σε κάποιες ΜΕΘ.

— NeLLi (@NeLLi_LK) November 22, 2021

Δεν ξέρω αν ο #Σερβεταλης άφησε άνεργους τους εργαζόμενους στην παράσταση . Αυτό που ξέρω είναι ότι και αυτός σαν όλους τους θρησκόληπτους μαλάκες αποτελεί υγειονομική βόμβα.

— Gionis (@McGionis) November 23, 2021

Αν ήταν καλός χριστιανός ο #Σερβεταλης θα πλήρωνε εκείνος τους μισθούς που θα χάσουν οι συνάδελφοι του. Βέβαια όπως η πλειοψηφία των φανατικών χριστιανών είναι απλά λόγια και ιδεοληψία

— Σαφακας (@safakasand) November 23, 2021

Χεστηκαν οι χριστιανοί που έμειναν χωρίς δουλειά τόσοι άνθρωποι για έναν ψεκασμενο.
Πάντα η λατρεία για την πάρτη τους προέχει, ποτέ δεν τους ενδιέφερε ο συνάνθρωπος.#Σερβετάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα