Mercedes-Benz C-Class: Με υβριδική τεχνολογία

Οι νέες γενιές και ο εξηλεκτρισμός των καθιερωμένων παικτών, όπως της C-Class, οφείλουν , αδιαμφισβήτητα, την εμπορική τους επιτυχία, στις  νεότερες και προγενέστες γενιές, που έχουν δημιουργήσει μια αριθμητική... παρακαταθήκη, η οποία μόνο παρατεταμένα χειροκροτήματα μπορεί να επιφέρει: Από το 2014 µέχρι και σήµερα, η C-Class έχει δημιουργήσει 2,5 εκατομμύρια πελάτες, ενώ, στην σαραντάχρονη πορεία, αν υπολογίσουμε και τους προγόνους της από το 1982 έως και σήμερα, έχει αγγίζει πάνω από 10 εκατομμύρια οδηγούς με σήμα το αστέρι!

Η υβριδική εκδοχή της C-Class εμπλουτίζει τις επιλογές των

υποψήφιων αγοραστών, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν εισαγωγή στη νέα εποχή που προτάσσει, ακόμη και στα premium πολυτελή μοντέλα, την οικονομία καυσίμου, χωρίς «περικοπές» στις επιδόσεις. Το στιβαρό, οικογενειακών προδιαγραφών μεσαίο μοντέλο κερδίζει πόντους με το νέο ήπιο υβριδικό σύνολο, που παρά την «διακριτική» του παρουσία, στην πράξη δείχνει να κάνει «σκόντο» στην οικονομία καυσίμου.

Ειδικότερα, το αστέρι της γερμανικής φίρμας διαθέτει έναν κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, που αποδίδει 170 ίπποι με 250 Nm ροπής ενώ ,οι 20 επιπλέον ίπποι και τα 200 Nm ροπής του ηλεκτροκινητήρα, λύνουν τις όποιες απορίες που ενδεχομένως δημιουργεί η μετριοπαθής επιλογή των Γερμανών. Αν μάλιστα, προσθέσουμε και το εννιάρι αυτόματο κιβώτιο, τότε, το μεσαίο μοντέλο έχει την στήσει την ιδανικότερη συνταγή στην κατηγορία του.

Στο εσωτερικό της η νέα C-Class έχει αύρα από την S-Class. Διαθέτει το νέο σύστημα πολυμέσων ΜBUX, που μπορεί να ενεργοποιηθεί με΄σω της φωνητικής εντολής εντολή «Hey Mercedes» ενώ, εκτός από τις λειτουργιές του αυτοκινήτου του, μπορεί να ελέγχει μέσω της λειτουργίας «Smart Home», ακόμη και τις ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι του!  Η νέα C-Class εφοδιάζεται µε προβολείς LED High Performance στον βασικό εξοπλισµό της, ενώ προαιρετικά µπορεί κάποιος να προσθέσει το σύστηµα DIGITAL LIGHT που έρχεται από τη νέα S-Class.

Ο οδηγός της C-Class ενημερώνεται από την τοποθετημένη οθόνη αφής των 11,9 ιντσών, που έχει κλίση έξι μοιρών, ώστε να είναι πιο εύκολα ορατή προς τον χρήση που κάθεται στο αριστερό, εμπρός κάθισμα. Το άνετο σεντάν προσφέρει χώρο φόρτωσης 455 λίτρων. Συνολικά, κερδίζει στην υβριδική του λειτουργία – υπολογίστε 6 λίτρα/100χλμ – ενώ, με το πληθωρικό πακέτο σε εξοπλιστικά καλούδια, το γερμανικό μοντέλο σκοράρει σε όλα τα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα