Eνας Ισπανός ψάχνεται

Μυστήριο καλύπτει το τι συμβαίνει στη Φθιώτιδα με τον Καρλίτος. Ο επιθετικός που κλείνει σε λίγους μήνες τα 34 χρόνια του είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος στη Λαμία και εισπράττει περί τα 300 χιλιάρικα. Ηταν μια κίνηση ουσίας και εντυπώσεων από τη συγκεκριμένη ΠΑΕ το προηγούμενο καλοκαίρι. Και είναι αλήθεια πως ο Καρλίτος, πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟ,

πήγε θαυμάσια. Εσχάτως, δεν τον βλέπω να αγωνίζεται και ψιθυρίζεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν το πολυπιστεύω. Μου είπαν για πρόθεση να πάει στη Σαουδική Αραβία. Αλλοι μιλούν για φλερτ με τον Αρη, με δεδομένο πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μεν τον Μορόν αλλά δεν νιώθει σίγουρη πως θα συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα ένας εκ των πολύ αξιόλογων φορ του πρωταθλήματος. Εκτός κι αν η όλη ιστορία κρύβει μια δυνατή έκπληξη. Λέτε;

Ο Μαρτίνς και η Βραζιλία

Στην κορυφή της επικαιρότητας στη Βραζιλία, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Σάο Πάουλο, ως ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Ντοριβάλ Ζούνιορ στον πάγκο της. Ο Ζούνιορ ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας και η επιλογή του διαδόχου του θεωρείται θέμα ημερών. Ο Μαρτίνς, σημειώνω, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ-Γκαράφα από το Κατάρ, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας η Σάο Πάουλο είναι αποφασισμένη αν χρειαστεί να πληρώσει και τη σχετική «ρήτρα»!

Το… μέλλον του Μπρινιόλι

Θα πάρει και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός μέσα στον Ιανουάριο; Ετσι μου λένε οι πηγές μου, πλέον, μαζί με την πληροφορία ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν θα φορέσει ξανά τα πράσινα γάντια στην καριέρα του. Υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός για τον χειρισμό του Ιταλού στις διαδοχικές προτάσεις που έχει δεχθεί και κυρίως για το ότι δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση «λες και θέλει να κερδίσει χρόνο. Λες και… ήδη βρίσκεται αλλού». Το χειρότερο πάντως για τους Πράσινους θα είναι άλλο: να αποδειχθεί τελικά πως το «αλλού» δεν είναι και τόσο μακριά. Δηλαδή να ακολουθήσει τη διαδρομή που έκαναν (μεταξύ άλλων) οι Σαραβάκος, Καλιτζάκης, Χουλτ, Γκατσίνοβιτς.

Τι θα κάνει ο αμυντικός;

Οσο δεν ανανεώνει με τον Αρη ο Φαμπιάνο, τόσο φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του. Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, μαθαίνω ότι ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα πως ο έμπειρος αμυντικός των Κίτρινων αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ που αν όχι τώρα, το καλοκαίρι σκοπεύει να  κινηθεί  για ενίσχυση στη θέση των κεντρικών αμυντικών. Οπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, πάντως, οι πιθανότητες να συνεχίσουν μαζί Αρης και Φαμπιάνο δεν είναι πολλές. Για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής εφόσον τελικά αποχωρήσει, οψόμεθα. Ενημερώνω, όμως, ότι από τη Νέα Φιλαδέλφεια διέψευσαν τα σενάρια που κυκλοφορούν. Κρατώ μικρό καλάθι…

Πολλά τα σύννεφα

στο Γεντί Κουλέ…

Τι κι αν δεν έχει συμπληρώσει μήνα στον πάγκο του ΟΦΗ ο Πέπε Μελ; Οι Κρητικοί δεν σταυρώνουν νίκη ούτε με τον νέο τους προπονητή, έχουν περισσότερο από τρεις μήνες να πάρουν τρίποντο στο πρωτάθλημα και βυθίζονται όλο και πιο πολύ στο πρωτάθλημα. Ο προβληματισμός στις τάξεις του ΟΦΗ είναι μεγάλος και αν δεν αλλάξει άμεσα αυτή η κατάσταση, με την ομάδα να αρχίσει να παίρνει νίκες, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί και δεύτερη αλλαγή προπονητή μετά από εκείνη του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Τσιμίκας στον

δρόμο της επιστροφής

Ευχάριστα νέα για τη Λίβερπουλ και φυσικά για την εθνική ομάδα ήρθαν διά στόματος Πεπ Λάιντερς, του βοηθού του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Λάιντερς αποκάλυψε πως η αποθεραπεία του Κώστα Τσιμίκα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πηγαίνει καλά και πως στο τέλος του μήνα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Θα είναι δηλαδή διαθέσιμος για τα μεγάλα ματς της Εθνικής τον Μάρτιο.

Τουλάχιστον τώρα έχουν

το μυαλό στην Ελλάδα

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου λένε στην ΕΠΟ πως θα καταλήξουν στην έδρα του εφετινού τελικού Κυπέλλου και πως δεν θα γίνει σίριαλ όπως πέρσι. Αυτό, όπως μου είπαν, τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ, με τα υποψήφια γήπεδα να είναι το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό. Πάλι καλά που δεν είπαν ξανά τις ιστορίες για γήπεδο χώρας του εξωτερικού.

Εφερε τον Τσάβες

Παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Λούκας Τσάβες. Οπως είδα, τα Καναρίνια επισημοποίησαν την απόκτηση με τη μορφή του δανεισμού, από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενός τερματοφύλακα 29 ετών. Ο αργεντινός γκολκίπερ θα παίζει με το 13 και επισημαίνω πως έχω απορία τι θα γίνει με τον Καπίνο, τον «άσο» που εμπιστεύεται ο Πετράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα