« Οχι » στην αναστολή από τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η εξής: « Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σε θεσμικό επίπεδο θα θέλαμε να διευκρινήσουμε τα ακόλουθα:

Η απόφαση για αναστολή τού πρωταθλήματος δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τη Λίγκα και τις ομάδες επί της ουσίας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά ως προς τις σκοπιμότητες που την επέβαλαν. Τέτοιες ενέργειες είναι που ενισχύουν την αναξιοπιστία του προϊόντος στην αγορά και δίνουν πάτημα σε όσους πολεμούν το αυτοδιοίκητο, επικαλούμενοι ότ εξυπηρετεί
«μαφιόζικες» πρακτικές. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αντίθετη στην απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος και αυτό δηλώθηκε ρητά και στην τηλεφωνική συνομιλία τού προέδρου της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Αρης πριν από τη συνεδρίαση.

Επιπρόσθετα είμαστε αντίθετοι τόσο με το πνεύμα όσο και με το ύφος της πρόσφατης ανακοίνωσης της Λίγκας, για την οποία ουδέποτε ενημερωθήκαμε και η οποία δεν συνάδει σε καμμιά περίπτωση με το ύφος που αρμόζει στον συνεταιρισμό. Η Σούπερ Λίγκα οφείλει αντί κινησεων εντυπωσιασμού , να θωρακίζει με ουσιαστικότερους τρόπους το ποδόσφαιρο και τις ομάδες.

ΥΓ. : Επειδή υπέπεσε στην αντίληψή μας μια διαρροή «κύκλων» της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτήριζαν τον αγώνα Εργοτέλης -Παναθηναϊκός «φιλικό», περιμένουμε να δούμε αν τα αντανακλαστικά και η ευθυξία της Λίγκας θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που είχαν λειτουργήσει σε αντίστοιχο πρόσφατο περιστατικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα