Ξανά μαζί Ewan McGregor και Natalie Portman

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Bradley Cooper για την ταινία “Jane Got A Gun” και είναι ο Ewan McGregor.

Έπειτα από μία σειρά αποχωρήσεων το τελευταίο διάστημα από την παραγωγή και το καστ της συγκεκριμένης ταινίας, επιτέλους η πρωταγωνιστική θέση που πριν λίγο καιρό άφησε κενή ο Bradley Cooper συμπληρώθηκε από

τον πρωταγωνιστή του Star Wars, Ewan McGregor.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο McGregor θα υποδυθεί τον ‘κακό’ της ταινίας στο πλευρό της βασικής πρωταγωνίστριας, Natalie Portman. O McGregor αντικατέστησε τον Bradley Cooper ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Jude Law ο οποίος με τη σειρά του είχε συμπεριληφθεί στο καστ της ταινίας μετά την αποχώρηση του Michael Fassbender.

Ο Fassbender, ο Law και ο Cooper, δεν είναι τα μοναδικά ονόματα που ‘εγκατέλειψαν’ τα γυρίσματα του ‘Jane Got A Gun’. Τους τελευταίους δύο μήνες και λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η σκηνοθέτης Lynne Ramsay παραιτήθηκε από τη θέση της, η οποία αντικαταστάθηκε από τον Gavin O’Connor ο οποίος ναι μεν ‘έσωσε’ το φιλμ αλλά ανάγκασε κατά κάποιο τρόπο τον Law να αποχωρήσει μιας και το συμβόλαιο του δεύτερου ανέφερε συνεργασία αποκλειστικά με την Ramsey.

Εκεί ήταν που ο Cooper ‘μπήκε’ στο καστ για πολύ λίγο όμως αφού κι εκείνος χρειάστηκε να σταματήσει τη συνεργασία εξαιτίας άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων την ίδια περίοδο.

Η συμμετοχή του McGregor στην ταινία δημιουργεί ένα μίνι reunion των πρωταγωνιστών Portman-McGregor-Edgerton, μιας και οι τρεις τους υπήρξαν πρωταγωνιστές του Star Wars.

Keywords
Αναζητήσεις
maziewan
Τυχαία Θέματα