Βορίδης: Δεν υπάρχει πλέον άβατο για κάποιους

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που άρχισε σήμερα, σημείωσε πως πριν μερικά χρόνια θα έπαιρνε όρκο ότι δεν θα δικάζονταν ένας πρώην υπουργός.
“Είναι κι αυτό μια απόδειξη ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει” είπε. “Δεν βρίσκονται κάποιοι σε ένα άβατο. Προχωράνε τα πράγματα. Ελέγχονται

όσοι βρεθούν ότι είναι υπόλογοι”.

“Η Ελλάδα τα τρία χρόνια του μνημονίου πέτυχε πολύ συγκεκριμένα επιτεύγματα σε ότι αφορά στα δημόσια οικονομικά” τόνισε ο κ. Βορίδης, ενώ ανέφερε ότι η χώρα,αυτή τη χρονιά, είναι πολύ πιθανόν να κλείσει με ένα έλλειμμα της τάξης του -2% και το δημόσιο θα καταφέρει να ζει με τα δικά του λεφτά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά» “Αυτή η χρονιά είναι μία από τις τρεις χρονιές που μπορούμε να θυμόμαστε από τη μεταπολίτευση και μετά που είχαμε πλεόνασμα”.

Καταλήγοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογράμμισε “Για το τέλος του μνημονίου θα είναι η χρονική στιγμή που θα μπούμε στις αγορές και θα δανειζόμαστε γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο το δανεισμό από το μηχανισμό στήριξης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα