Βενιζέλος: Ικανοποίηση για τη λήψη μέτρων για τη Χρυσή Αυγή

Ο Εύαγγελος Βενιζέλος μίλησε για δικαίωση στο θέμα της Χρυσής στη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Για μένα είναι μια πολύ μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίηση το γεγονός ότι επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή. Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε σας και δημοσίως και στη Βουλή», είπε στον Κάρολο Παπούλια ο

Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ο υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε:

«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.

Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον ομόλογό σας της Αλβανίας, από τον ομόλογό σας της Παλαιστινιακής Αρχής και φυσικά, θα σας ενημέρωσε και ο Πρωθυπουργός, για τους θερμούς του Προέδρου του κράτους του Ισραήλ».

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι «είναι θέματα τα οποία σας απασχόλησαν και ήσασταν ο πρώτος ο οποίος αντιμετώπισε και δηλώσατε αυτά που έπρεπε να έχετε δηλώσει εκείνη την εποχή. Βέβαια λίγοι οι πιστοί, αλλά πολλαπλασιάστηκαν εν συνεχεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα